Geçmiş Olsun ÇağrıArkadaşlar bugune kadar bekledım bakalım durum ne olucak ne yapabılecegım dıye,çok üzülerek ben ve kız arkadaşım son anda olan bır olumsuzluk yuzunden gelemıyoruz...
Biliyorum fikiri ortaya atan bendim ekstradan herkes bilir bu buluşma için ne kadar heveslendiğimi ve inanın şu mesajı yazarken içim acıyor!
Ama son dakikada benim dışımda gelişen bir sağlık problemi dolayısıyla izmir dışına çıkamıyorum çok üzgünüm umarım benı affedersınız,ama yinede belkıde umutlandırmak ıstemem ama son ana kadarda ben umudumu yıtırmıyorum belkı gelebılme sansım dogar..Sizlere iyi eğlenceler,benım ıcınde eglenın sizlerle uludagda bırlıkte olmak nasıp degılmıs,ama şu işleri halledeyım ilk önce bursada kı arkadaslarımı gormeye ordanda ıstanbula devam edıcem,herkesten tekrar özür diliyorum..
İnanın bahane yada başka birşey değil ama yeni yıl biraz şanssız başladı benım acımdan anlayıslı olacagınızı umuyorum
Ayrıca 4 yıldızlı bır otel buldum konaklamak ısteyen arkadaslar ıcın cıft kısılık oda fıyatını 150 ye cektırebıldım ve baya guzel bir otel eger kalmak ısteyen olursa kendım gelmesem bıle organızasyon ıcın ne yapılması gerekıyorsa yıne yaparım.Otel hakkında bilgi almak isteyen arkadaslar eger ısterlerse yardımcı olurum...
Çok üzgünüm inanın...
Önemli olan sağlık
Her zaman buradayız
Ben de katılamıyorum ama yapacak bir şey yok
Abant'taki 4.yıl buluşmasına inan ben hastalıklık halimle gitmiştim
Ama bu sefer zor katılmam
Artık İstanbul'a gelirsen görüşürüz veya ben İzmir'e gidince
Tekrar geçmiş olsun