arkadaşlar p.tesi günü son kalan dersimin final sınavı var final tarihleri açıklandı.. o zamana kadar çalışmayı bitirebilirsem inşallah gelicem zaten bursadayım sorun olmaz gelmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hımm yol yapdım derken beni nasıl tanıttın acaba o arkadaşagidiyoruz kardeşim gidiyoruuuzzzz. ama ben yanlız gidiyorum gelmiyor o anladın sen onu neyse ben yol yaptım gelde sen. bakarsın 3müz gideriz uludağa
slm ergü kardeş olmassa eşimle benide alirsin bende bağcilar meydanda oturuyorum birdaha arabayi çikarmiyim ozamanben halkalıdan gelicem kozyatağı carrefoura arabada 2 kişilik yer var eğer bu taraftan gelmek isteyen varsa o arkadaşlarıda götürebilirim
tüm arkadaşlara duyrulur
slm ergü kardeş olmassa eşimle benide alirsin bende bağcilar meydanda oturuyorum birdaha arabayi çikarmiyim ozaman
iş gereği zaten bursaya gidicem programım öyle olma ihtimali yüksek ama ne olur ne biter bilemiyorum. bide bana deyatlı bilgi ayarsan sevinirim ne olacak neler olacak nerde kalınacak ve nekadar mal olucak