'12 VW Jetta Mk6 1.2 Tsi 105hp

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar teşekkürederim yorumlar ve iyi dilekler için..

Araç Trendline donanımına sahip sadece ihtiyacını hissettiğim park sensörü ve sis farları var..

Çekiş 90lık dizel 207' mden iyi..

Yakıt çok iyi.. Benzinli bir araca göre.. 230km lik yakıt ortalamam ayağımın daha alışmamış olmasına ramen 6,5lt/100km..

Rüzgar sesi 120 civarında evet oluyor ama arabayı 50.000e almadığımdan kaynaklı bana pek koymuyor :D

yol tutuş frenaj çekiş konfor şanzıman vs.vs. hepsinden aşırı memnun kaldım.

benzinli araç alacaklara şiddetle tavsiye ederim.. yakıt ve çekiş çok iyi..

hayirli olsun ibrahim kazasiz belasiz cezasiz güle güle kullanirsin insallah.

hayırlı olsun güle güle bin

İbrahim hayırlı olsun kardeşim.
Son dönemde incelediğim araçlardan birisi , o yüzden yorumların önemli gerçekten.
Şirket aracı olarak 1.6 dizel manuel Jetta yada Dizel DSG Octavia arasında seçim yapmak durumundayız.Octavia hakkında olumsuz yorum yok gibi ama Jetta hakkında hakikaten yalıtım problemlerinden ve sert süspansiyonlarından bahsediliyor. Yeni kasayı tecrübe etmedim ama eski kasa Jetta Corolla dan daha konforsuz ve sert bir araçtı.
Kısaca izlenimlerini bekleyeceğim.

İbrahim hayırlı olsun kardeşim.
Son dönemde incelediğim araçlardan birisi , o yüzden yorumların önemli gerçekten.
Şirket aracı olarak 1.6 dizel manuel Jetta yada Dizel DSG Octavia arasında seçim yapmak durumundayız.Octavia hakkında olumsuz yorum yok gibi ama Jetta hakkında hakikaten yalıtım problemlerinden ve sert süspansiyonlarından bahsediliyor. Yeni kasayı tecrübe etmedim ama eski kasa Jetta Corolla dan daha konforsuz ve sert bir araçtı.
Kısaca izlenimlerini bekleyeceğim.

Abi cumartesi buluşalım al anahtarı gönlünce test et..

Tüm arkadaşlarımın değerli yorumları için çok teşekkürederim..

Berkaaaaaaaaaaaaayy. Libido'yu biraz körelt bizedemi olm :sopa:

Geri