121 km hız ile radara girdim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berfe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadasım o nasıl ceza yaw
130 la en cok yıyecegın 120 lıra
168 km sonrası o cezayı yazıyorlar otoyolda cok yazmıslar
yoksa 50 lık yoldamı yaptın 3 katını

şehir içi diye geciyor orası ve hız limiti 50 km. ondan dolayı..

hayatımda yedigim ilk ceza. ve bende polis cocuguyumö trafik polisi babam. her dafasında yırtmıstım. idare ediyorlardı ama bu sefer ters bir polise denk geldim ondan dolayı anlayısla karsılamadı. ve cidden de acelem vardı.

gecen ay konyadan geliyordum kulu ilçesini cıktım. radar kurmuslar yine. 170 ile girdim benden oncede bir tane x5 ve bir tanede benim rababadan vardı vectra c. o iki arabaya yazdılar. beni az bekletip bide babamla telefonda konusup saldılar.
berfe

şehir içi diye geciyor orası ve hız limiti 50 km. ondan dolayı..

hayatımda yedigim ilk ceza. ve bende polis cocuguyumö trafik polisi babam. her dafasında yırtmıstım. idare ediyorlardı ama bu sefer ters bir polise denk geldim ondan dolayı anlayısla karsılamadı. ve cidden de acelem vardı.

gecen ay konyadan geliyordum kulu ilçesini cıktım. radar kurmuslar yine. 170 ile girdim benden oncede bir tane x5 ve bir tanede benim rababadan vardı vectra c. o iki arabaya yazdılar. beni az bekletip bide babamla telefonda konusup saldılar.
berfe
demekkı saldıklarına yazmıslar :eek: :eek:

opel astra sizce ne zaman bir sonraki modele geçer? yani 2004'de yeni kasa astralar piyasaya çıktı, birsonraki versiyon ne zaman çıkar sizce ?

opel astra sizce ne zaman bir sonraki modele geçer? yani 2004'de yeni kasa astralar piyasaya çıktı, birsonraki versiyon ne zaman çıkar sizce ?

bunu öğrenmek için yeni konu açman gerekiyo :mad:

Önceki gün eve trafik şube müdürlüğünden ceza ihbarnamesi gelmiş, gittim muhtardan aldım. Şaşırdım çünkü hiçbir kurala aykırı davranmamaya çok dikkat ederim, özellikle şehir içinde; kırmızı ışıktı, park yasağıydı vb. Bir de ne göreyim, cep telefonu ile konuşurken uzaktan ekip görmüş, arkadan plakama yazmış, göndermiş. Hediyesi 55 YTL, gittim bankaya ödedim. İşe bak sen. Denizi geçtik, derede boğulduk.

Rüşvet olayıyla türk halkını bagdaştımak saçmalıktır .Efeeryurt sen sanırım biraz oyuncak sanıyosun polisleri bence dikkatli ol kaçmak vs çözüm değildir .Herkes ayagını dengalırsa ulkede problem kalmaz ama akıllarını çakallığa yorarsa boyle surup gider.

şu kaçmak işine benimde aklım yatmıyor değil. gecen hafta kuzenımın ehlıyetını kaptırdık ve indirimli fiyatı 360 lira ceza odedik. 6 ay ehliyet gitti. inanın promil 54. 54 ile ehliyet gitti. ceza yediğimiz yer beykoz sahil. bende beykoz sırtında oturuyorum. 3 kuzen gittik. arabada oturmak için zaten sahilde denize nazır. 2 şer bira içip dönecektik. yani taksiyle gidilecek bir durumda yok aslında. taksiyle gidin diyorsunuz ya. taksiyle gıdıp orda oturma lüksümüz de yok. evimiz de 1 km ötesinde zaten. ben ne kadar durma durma desem de artık frenlere basılmıştı. hiç dur denmemiş gibi aynı hızla devam edecekti duymamış gibi. bunda polisin silah doğrultacagı bir durum da yok zaten. dur ihtarina uymamanın cezası da 108 ytl imiş. varsın olsun onu yerdik. indirimli 80 lira oderdik. bilmiyorum ama çok insafsızlar. adres soyluyoruz gıttıgımız yeri şurası şurası sokak sokak. arada 2-3 sokak var. üfletti illaki. ondan sonra kimse bana dur demesin. durmam kardeşim. neymiş cam filminden arabayı baglayacaklarmış bilmem ne. neden durayım ki. dur ihtarına uymama cezası 108 ytl. filmin ilk cezası 108, ikinci cezada direk bağlanıyor. bununla karşılaşacagıma durmam. zaten en düşük ceza 54 müydü neydi. varsın bi üstünden ceza yeriz. doğru olduğunu savunmuyorum ama, düzen kuracaz, disiplin sağlayacaz diye memlekette yapmadıkları şebeklik kalmadı. son olaylar dahil. ayıptır. günahtır. gücü bizim gibi işçiye , emekçiye yetenler patron olmuş. biz ise kukla. bir oraya bir buraya.

ceza yemeyelim diye kacarken arkanızda mermi gelmesin arkadaşlar aman dikkat;)
polis bu bütün hakları mevcut sıkar acımaz VALLA:)

ben polis olsam bi aracı durdurmak isticem durmucak
plakasından 1 dk adresi cıkar basar evine giderim
sonra gözaltı
gözaltı süresi 3 gün?
3 gün boyunca düşünebiliyormusun biraz sinirli polisin neler yapabilecegini:D

neyse sustum:D:D

Geri