Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nerde bastı acaba merak ettim... araba nerdeyse fan açacak.ayrıca nasıl bir motor şanzıman varki 3000 devirde 260 yapıyo 13 jant 40 yanak lastik filan var galiba..
hadi kameraya el sallayalım
Alet devir saatinden kendini ele veriyor
Hadi LEEN diyorum...
Bunun gibi bi ilan daha görmüştüm eski bir maseratiydi eleman 300 yaparken ki resmini koymuştu..
Bu Arabayı Ben Şimdi Hatırladım Avcılarda Görüyorum bu arabayı Bi Ara Heryeri Mağcunlu geziodu boyatmışlar demek Deişeni yokmuş Ayrıca o kadranda Bozuk olabilir normal deil çünkü 250 260 la giderken hararetin 95 de olması
Bu Arabayı Ben Şimdi Hatırladım Avcılarda Görüyorum bu arabayı Bi Ara Heryeri Mağcunlu geziodu boyatmışlar demek Deişeni yokmuş Ayrıca o kadranda Bozuk olabilir normal deil çünkü 250 260 la giderken hararetin 95 de olması
yau abicim ne harareti ya devire bak deviree 300 çevirecek nerdeyse
birde 220de ıkınan bir araç nasıl oluyorda 240ı 2-3 saniyede 260 a çeviriyor anlamadım ya arabayı biri havaya kaldırıyor yada sağlam bi rampa var aşşağa yuvarlanıyor patttes koptum ya bu nası bi videodur