147 hp demiş!! 3000 dev/dak==260 km/h

bir ihtimal daha var bence arabayı askıya almışladır lastikler boşa dönüyorda olabilir :)

askıya alsalarda vites/devire göre yapacağı hız bellidir oynasın oynasın %10 oynasın ha 9 ileri şanzıman yapmıştır o ayrı :) 3000 devirde 260 la gidiyorsa 5500 de filan 400km/s ile giden bugatti veyron dan rahatlıkla yol istiyebilir :D:D

Dediklerinizin dışında, KM saati atmıyor gibi. yani aracı çalıştırıp elle bişiler yapıyorlardır ne bileyim a6 3.0 Quadro bunları yapamıyor.

Belliki klometre saati bozu benim arkadaşin aracindada böyle bir sorun vardi bende :) f18 şanzuman var bu janzimanlarin en uzunu sayilabilir f28 den sonra 240 la giderken benim devir 6400 civari ama benim araç gsi olduğu halde 245 i zor gördüm ecotec 260 ilginç dediğim gibi belliki kadran bozuk

siz inanmasanızda amca inanmış o arabanın 260 yapıcağına :D
bide arza felan bi yana adam bariz kakalama yoluna gitmiş kavun sanki bu çürük yerini ters çevir sat gitsin şimdi bi üyelik açıp şahinle kafa kafaya dicem videoyada enzonun videosunu koycam bakalım ne yapcak :kop:

ben teklıfte bulunuyum takas ıstermı acaba ?

devir saati 255km iken 3000 civarı dikatt edin basarsa 8000 devirde 500 yapar bu ferrari haltetmiş

Geri