Dünyanin heryerinde egzos emisionu yüksek araclari trafikten kaldirmak icin önlemler aliniyor..iste vergi artirilmasi gibi..lakin kimse sen bu araci kaldir at demiyor..sonucta oltimer sevgisi ayridir..lakin su gercektir ki gelecege temit dünya birakmak herkezin sorumlugudur...görüs ne olursa olsun hemen tepki veren bir toplum olduk lakin neden nicin gibi kafa yormuyoruz..su ülkede aslinda uygulanacak o kadar cezalar varki kimse araba alip süremez sürmek icin parasi kalmaz.avrupali medeni olalim diyoruz (yanlis anlasilmasin ben avrupa sevdasi degilim asigi hic) lakim kurllar insani insan yapar burda kurali insanalar yapiyor..araba tamiri sokaklarda yaglar dökmek iste örnek lastikleri arazilere atma...siz sayin ben yorulurum

arkadaslar burasi benim sizin memleketi ne yazik vatan sevgis öyle sevmekle de olmuyor...bana necilik ile hic...simdi bu kanunlar cikasi araba alimini artirmak icin ekonomiyi canlandirmak icin ayni zamanda cevre icindir...almanyada bunu yapmak icin eski aracini getir 3000 euro verelim az faizle yeni araba kampanyasini unutmayin...simdide bakin evlere yalitim yapin vergiden idirelim veya yalitimi olmayan eve vergi artirimi..bunlarin hepisi avrupanin türkiyeden istedikleridir...sonucta ise temiz dünya..yani kisa anlattim ama bu konu buralara sigmaz...