17.12.2006 Ege Opelim Toplaniyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheOne' Alıntı:
Sizleri çok çok iyi anlıyoruz ancak sorun bizde sanırım çünkü tasarım beğenmiyoruz. Bu kadar beklemenin sonunda sıkı bir şey arıyoruz ve çok inceliyoruz. Son hafta içinde 3-4 tasarım eledik. Sadece yazı karakteri ve renkler değil ilgilendiğimiz. Her arabaya gidebilecek bir şey yapma gayretindeyiz. Cama ortalama konusunu bile tartışıyoruz. Bu konuda da sizin anlayış bekliyoruz. Yılbaşından önce sticker' lar hazır olacak İnşallah...

Sitemize ait sticker dışında başka bir sticker' ı da onaylamıyoruz kesinlikle...

ok başkanım bekliyoruz

bence kar yağsın :D
buluşma 24 üne ertelensin bende geleyim :D
çok bencil gördüm kendimi

harun_hu001' Alıntı:
bence kar yağsın :D
buluşma 24 üne ertelensin bende geleyim :D
çok bencil gördüm kendimi

walla kar yağsa ayrı bi güzelliği olur gibi gelio bana... ama senide gerçekten görmek isteriz

arkadaşlar şimdi eşler yada kız arkadaşı yada bir bayan geliyomu yanımızda net cvp istiyorum
yada kimler bayanla vs. eşleriyle gelecek

selam
sanırım tanıtma yazımızı dikkatli okumadınız
dj nipo benim oglumdur,ayrı ayrı yazılmışız listeye hem bunu hemde hafta sonu olacak olan toplantıya katılım saglıyamıyacagımızı belirtmek istedim.Hepinize iyi eglenceler diliyoruz..

Başkan en güzeli olsun bu kadar beklemeye değsin. Bu konuda yapaqcağımız birşey olursa elimizden geleni yaparız.

setapxxx' Alıntı:
ooooooooo harun kardeşim nerelerdeyiz yaaaa.yoksa sen gelmiyomusun :confused:

abi bartındayım :( ayın 22 sinde denizliye gelecem anca onun için katılamayacağım ama
inşallah yaza ayarlayacağız birşeyler dimi ?? :rock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri