17.12.2006 Ege Opelim Toplaniyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstadlar ben malesef yalniz gelecem ve arabayla filan gelemicem acaba bi üstad la beraber bulussak gitsek beni kabul edermisiniz ? birde aksam saat kacta dönecez ben taaaa urlaya gidecem sonra dolmus otobüs bulamam yanarim kalirim oralarda :) birde yanima ne kadar para alayim acaba orada yemek filan ögrenciyiz yani daha ona göre bileyim ne kadar alacam diye :)

teknikelektronikci' Alıntı:
birde yanima ne kadar para alayim acaba orada yemek filan ögrenciyiz yani daha ona göre bileyim ne kadar alacam diye :)
Gerçekten bunu sorman çok iyi oldu arkadaşım;oralarda rezil olmak da var sonra millete,durumu netleştirmekte fayda var bence de çünkü Ulusoy/Varan gibi tesislerde çoğu şey normalden en az 2 katı pahalı oluyo ...

ekselans0001' Alıntı:
burak dikkatli konuş yağmaz yağmaz dersin bi yağmur yağar millet tepene biner walla :D :D

DOĞRU SÖYLÜYON İZMİRİN ......... VE İZMİRİN HAVASINA GÜVEN OLMAZ. HAKLISIN.

bende gelmeye çalışıcam kankayla. gidelim gaffur:D :D ölümüne kankayız nasılsa :D

mdellal' Alıntı:
Gerçekten bunu sorman çok iyi oldu arkadaşım;oralarda rezil olmak da var sonra millete,durumu netleştirmekte fayda var bence de çünkü Ulusoy/Varan gibi tesislerde çoğu şey normalden en az 2 katı pahalı oluyo ...

VALLA HOCAM FİYATLAR TUZLU GELİRSE ORDAN DİREK ŞİRİNCE YAPARIZ. ORDA GÖZLEME YERİZ. BENCE DAHA ÇOK DOYARIZ.

mdellal' Alıntı:

evet arkadaşlara bende katılıyorum. :rock bence bi kokoreç ci daha iyi olur :))))

avcı87' Alıntı:
bende gelmeye çalışıcam kankayla. gidelim gaffur:D :D ölümüne kankayız nasılsa :D

KİPAYA GELCEN ORDAN BERABER GİDERİZ

harun_hu001' Alıntı:
abi bartındayım :( ayın 22 sinde denizliye gelecem anca onun için katılamayacağım ama
inşallah yaza ayarlayacağız birşeyler dimi ?? :rock
yaza yat gezisi yaparız artık haru.gecen yaz yapacaktık ama yaz erken bitti:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri