17.12.2006 Ege Opelim Toplaniyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ohoo maşallah maşallah 20 olmuşuz..

dostlar siteye yeni uye olan izmirlilere filan da söleyelim isterseniz..
daha çok katılım olması açısından

mdellal' Alıntı:
Beni neden 4.sıraya attınız,beni beğenmiyor musunuz;beni neden çağırmadınız ... :)

murat hocam sen gönlümüzde 1 numarasın kağıt uzerinde en sonda olsan ne yazar Seviyoruz seni......Murat Hocam bu arada 5 yıldız platinum uye olmussun maşallah maşallah top poster da da 1 numarasın :)) keyifli forumlar hocaaaamm

murat' Alıntı:
aslında birde buluşmadan önce şu cıkartma işini halletsek çok güzel olurdu

ya arkadaslar bu çıkartma işinden bi sonuç çıkmıcak gibi bence herkez lkendi arabasına kafasına göre www.opelim.net yazdırsın daha uygun olcak gibi başkanım ne der bu konuda???

ekselans0001' Alıntı:
murat hocam sen gönlümüzde 1 numarasın kağıt uzerinde en sonda olsan ne yazar Seviyoruz seni......Murat Hocam bu arada 5 yıldız platinum uye olmussun maşallah maşallah top poster da da 1 numarasın :)) keyifli forumlar hocaaaamm

AYNEN KARDEŞİM

ekselans0001' Alıntı:
ya arkadaslar bu çıkartma işinden bi sonuç çıkmıcak gibi bence herkez lkendi arabasına kafasına göre www.opelim.net yazdırsın daha uygun olcak gibi başkanım ne der bu konuda???

Sizleri çok çok iyi anlıyoruz ancak sorun bizde sanırım çünkü tasarım beğenmiyoruz. Bu kadar beklemenin sonunda sıkı bir şey arıyoruz ve çok inceliyoruz. Son hafta içinde 3-4 tasarım eledik. Sadece yazı karakteri ve renkler değil ilgilendiğimiz. Her arabaya gidebilecek bir şey yapma gayretindeyiz. Cama ortalama konusunu bile tartışıyoruz. Bu konuda da sizin anlayış bekliyoruz. Yılbaşından önce sticker' lar hazır olacak İnşallah...

Sitemize ait sticker dışında başka bir sticker' ı da onaylamıyoruz kesinlikle...

valla kısa kes aydın havası olursa vay halimize.gecen hafta sonu yaz geldi sandım valla.hadi bakalım şansımıza.inşallah güzel olur

Valla İzmİr Bulutlu İse YaĞmur YaĞmaz. Ya Da Ben Öyle DÜŞÜnÜyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri