M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Şimdi beni yanlış anlıcaksınız arkadaşlar ama bence sadece erkekler toplansak daha iyi,çünkü orada genelde arabalardan falan konuşacaz,bu tür muhabbetler kadınları bayar,hem rahat takılamıcaz vs...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mdellal' Alıntı:Şimdi beni yanlış anlıcaksınız arkadaşlar ama bence sadece erkekler toplansak daha iyi,çünkü orada genelde arabalardan falan konuşacaz,bu tür muhabbetler kadınları bayar,hem rahat takılamıcaz vs...
HOCAM HAKLISINDA BELKİ BENDE ÇİFT GELCEM. SENDE GEL NOLCAK Kİ BU BAHANEYLE ONLARDA TANIŞIR OLMAZMI.mdellal' Alıntı:Şimdi beni yanlış anlıcaksınız arkadaşlar ama bence sadece erkekler toplansak daha iyi,çünkü orada genelde arabalardan falan konuşacaz,bu tür muhabbetler kadınları bayar,hem rahat takılamıcaz vs...
YEKOM' Alıntı:daha buluşmaya 2hafta var. bu nedenle bu konuları imdiden halletmek istedim. bu konuda ortak bi karar verelim. erkekler olarka çoğunlukta olacaksak, bayanların olmamasının kanaatindeyim bende. ancak çift olarak gelecek bir kaç kişi daha varsa (en nihayetinde 10 arabayız şuan) bende nişanlımı yanımda getirmek isterim. saygılar arkadaşlar.
+6789ALBATROS_09' Alıntı:Getir kardeşim ben ve burakta kardeşlerimizle geliyoruz...Olmadı kız kıza takılırlar onlar..Ekselansında yanında bir kaç bayan arkadaşı olacak zaten...Maksat tanışmak burada...Bi sakınca yok... Hocam hanımıda getirsen güzel olurdu yiğenimizi biyakına felan bıraksan dicem olmaz tabi...:sorry:
Ayrıca organizasyona katılan arkadaşları güzel bir süpriz bekliyor o da biline....
YEKOM' Alıntı:tamamdır saolasın. bi aksilik olmazsa nişanlımla ordayım 17sinde. cümlen iyi geceler.