17.12.2006 Ege Opelim Toplaniyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KA®ANLIK' Alıntı:
Listede bence eksik var,

Tansugurler ve Setapxx' de bu listede olmalı, sanırım haberleri yok...

Haklısın benimde gözüme çarptı... Görmediler sanırım...:confused:Özelden haber vereyim olmassa....:rolleyes:

GÜNCEL

İzmir, Manisa ve civarındaki arkadaşlar için buluşma yeri: İzmir Bornova Kipa
Buluşma Saati: 11:00

Diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte saat 12:00 civarında Selçuk Ulusoy Tesisleri' nde toplanılıyor... Buradaki yemek ve tanışma merasimini de Şirince Köyü takip ediyor.

KATILIMCILAR

1)burak_1987

2)ALBATROS_09
3)mdellal
4)Goksad
5)YEKOM
6)teknikelektronikci
7)ekselans0001
8)muson
9)buraki
10)misty ERD

ALBATROS_09' Alıntı:
İyi ya sevindim bulunduğuna...Bende kasko ayarlıyalım dicektim neyse bir an evvel yaptır artık kasko..Yetişir yetişmez sorun diil.....Gelde sen nasıl gelirsen gel kız arkadaşlarında gelecekler mi?

kardeş murat hocayla gelirsek tekden geliriz benim araba çıkarsa o zmana kadar hatunuda getircem..

bizde anne hatunla beraber gelmeyi düşünüyoruz.ayrıca birde foruma üye olmayan ama opelci bi arkadaşım daha var kesin değil ama hafta içi bildireceğim sizlere ;)

dj_nipo' Alıntı:
bizde anne hatunla beraber gelmeyi düşünüyoruz.ayrıca birde foruma üye olmayan ama opelci bi arkadaşım daha var kesin değil ama hafta içi bildireceğim sizlere ;)
KATILIMCILAR

1)burak_1987

2)ALBATROS_09

3)mdellal
4)Goksad
5)YEKOM
6)teknikelektronikci
7)ekselans0001
8)muson
9)buraki
10)misty ERD

11) dj_nipo

Bunun adını " araba toplantısı " olarak koymayabilirsiniz de!!!

Takip ediyorsanız bizim buluşmalarımızın bir çoğunun eşli olduğunu görürsünüz ancak tabiiki birbirimizi uzun zamandır tanıdığımızdan bir rahatlık var. İlk organizasyonunuz erkek erkeğe olsa da bundan sonrakileri eşli düşünün bence...

burak_1987' Alıntı:
KATILIMCILAR

1)burak_1987

2)ALBATROS_09

3)mdellal
4)Goksad
5)YEKOM
6)teknikelektronikci
7)ekselans0001
8)muson
9)buraki
10)misty ERD

11) dj_nipo

Haydi bakalım katılmak isteyenler, listeye ekleyin kendinizi...

GÜNCEL

İzmir, Manisa ve civarındaki arkadaşlar için buluşma yeri: İzmir Bornova Kipa
Buluşma Saati: 11:00

Diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte saat 12:00 civarında Selçuk Ulusoy Tesisleri' nde toplanılıyor... Buradaki yemek ve tanışma merasimini de Şirince Köyü takip ediyor.

KATILIMCILAR

1)burak_1987

2)ALBATROS_09
3)mdellal
4)Goksad
5)YEKOM
6)teknikelektronikci
7)ekselans0001
8)muson
9)buraki
10)misty ERD

11) dj_nipo

umarım bu organizasyon en iyi şekilde gerçekleşir fırsat bulursam bende gelmeye çalışıcam yeni ve acemi bir üye olarak. sizlerle tanışmak istiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri