17.12.2006 Ege Opelim Toplaniyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
winner' Alıntı:
umarım bu organizasyon en iyi şekilde gerçekleşir fırsat bulursam bende gelmeye çalışıcam yeni ve acemi bir üye olarak. sizlerle tanışmak istiyorum...

Çok seviniriz gelirsen herkes birbirini tanıyacak kaynaşacak kaçırma bence ve kesinleştiğinde kendini listeye ekle....:)

winner' Alıntı:
umarım bu organizasyon en iyi şekilde gerçekleşir fırsat bulursam bende gelmeye çalışıcam yeni ve acemi bir üye olarak. sizlerle tanışmak istiyorum...

kardeşim mutlaka bekliorus listeye ekle kendini

Ya Gelmeyİ Bende Cok İstİyorum Fakat Su An İÇİn Bellİ Deİl ÇÜnkÜ KÜtahyada Okuyorum Ve İzmİre Geldİgİmde Pazar GÜnÜ 5 Te Otobusum Kalkiyo Ona YetİŞmem Lazim Ama Buyuk İhtİmalle SelÇuk Ulusoy Tesİslerİndekİ Yemege Gelebİlİrİm

Moderatör tarafında düzenlendi:
winner' Alıntı:
ya biliyorum tehlikeyi ama hız yapmadanda zevki çıkmıyo neyse ayarlıcam bişeyler en olmadı okula pazartesi giderim olur biter bu organizasyon kaçmaz :)

:rock :rock :rock :rock :rock ewet bu organizasyon kaçmazz hepsini bi yere sıkıştırmaktan sa sağlam bi plan yap bence

slm arkadaşlar..2 gün takılamadık bakıyorum hemen organizasyon yapmışsınız.biz olmadan olurmu?olmaz..zeybek şovda bizden
setapxxx
tansugürler eklerseniz seviniriz şimdiden kolay gelsin

sudenaz arkadaşımızda geliyooo ekleyinn ben aydını organize ediyorum:rock

ayrıca bu konuyu laflafı acıyoya da eklersek daha aktif olur gibime geliyo burda kaybolyo sankii herkez görmüyo bence

setapxxx' Alıntı:
sudenaz arkadaşımızda geliyooo ekleyinn ben aydını organize ediyorum:rock

ayrıca bu konuyu laflafı acıyoya da eklersek daha aktif olur gibime geliyo burda kaybolyo sankii herkez görmüyo bence

Yaşa...:) :alkis: Bende üzülmüştüm aydından gelen olmucak diye...O zaman birlikte yola çıkarız isterseniz...Mesela sizin servisin orada buluşabiliriz 10.30 11.00 gibi tabi siz bilirsiniz gene haberleşelim....:)

GÜNCEL

İzmir, Manisa ve civarındaki arkadaşlar için buluşma yeri: İzmir Bornova Kipa
Buluşma Saati: 11:00

Diğer illerden gelen arkadaşlarla birlikte saat 12:00 civarında Selçuk Ulusoy Tesisleri' nde toplanılıyor... Buradaki yemek ve tanışma merasimini de Şirince Köyü takip ediyor.

KATILIMCILAR

1)burak_1987

2)ALBATROS_09
3)mdellal
4)Goksad
5)YEKOM
6)teknikelektronikci
7)ekselans0001
8)muson
9)buraki
10)misty ERD

11) dj_nipo
12setapxxx
13)tansugürler
14)sudenaz
15)winner
16)

Konu dışı mesajlar geçici olarak silinmiştir. Bilginize...

haydi hayirlisi üstadlar insalah güzel eylenceli bir bulusma olur sabisizlikla bekliorum bu arada arabasiyla gelemeyecek olanlar nasil ulasabilirler oraya ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri