Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması
dogan mı yokya zannetmem ..ben zaten uzaktan bakıcam gorunmeden eger oyleyse kacarım.
dogan mı yokya zannetmem ..ben zaten uzaktan bakıcam gorunmeden eger oyleyse kacarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gel kardesım e5 ten gel 1 kopruye gıder gıbı kopruden once son cıkış leventten cık sonra etılere devam et bogazıcı unıversıtesını kıme sorsan soyler olmadı ara benı numaramı pm atıyorumsahinakpul link' Alıntı:arkadaşlar haftasonu olan işlerim dualarım sonucu ertelendiğinden bende yarınki buluşmaya katılmak istiyorum.Yolu pek bilmiyorum Fatih-Fındıkzade taraflarından gelecek olanlar varmıdır ?
gel kardesım e5 ten gel 1 kopruye gıder gıbı kopruden once son cıkış leventten cık sonra etılere devam et bogazıcı unıversıtesını kıme sorsan soyler olmadı ara benı numaramı pm atıyorumbulent_tnt link' Alıntı:[quote author=sahinakpul link=topic=3135.msg71855#msg71855 date=1324072402]
arkadaşlar haftasonu olan işlerim dualarım sonucu ertelendiğinden bende yarınki buluşmaya katılmak istiyorum.Yolu pek bilmiyorum Fatih-Fındıkzade taraflarından gelecek olanlar varmıdır ?
beeennn ben fındıkzade den geleceğimsahinakpul link' Alıntı:arkadaşlar haftasonu olan işlerim dualarım sonucu ertelendiğinden bende yarınki buluşmaya katılmak istiyorum.Yolu pek bilmiyorum Fatih-Fındıkzade taraflarından gelecek olanlar varmıdır ?