17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

dogan mı yokya zannetmem ..ben zaten uzaktan bakıcam gorunmeden eger oyleyse kacarım. :D :D :D

Bence de. Tedbir iyidir  :D 

Belkide garibim gelemeyecek. Yenge "başlarım senin forumuna, internette yetti zaten otur oturduğun yerde" diyerek ambargoyu koyacak  005hihih

arkadaşlar haftasonu olan işlerim dualarım sonucu ertelendiğinden :) bende yarınki buluşmaya katılmak istiyorum.Yolu pek bilmiyorum Fatih-Fındıkzade taraflarından gelecek olanlar varmıdır ?

sahinakpul link' Alıntı:
arkadaşlar haftasonu olan işlerim dualarım sonucu ertelendiğinden :) bende yarınki buluşmaya katılmak istiyorum.Yolu pek bilmiyorum Fatih-Fındıkzade taraflarından gelecek olanlar varmıdır ?
gel kardesım e5 ten gel 1 kopruye gıder gıbı kopruden once son cıkış leventten cık sonra etılere devam et bogazıcı unıversıtesını kıme sorsan soyler olmadı ara benı numaramı pm atıyorum

bulent_tnt link' Alıntı:
[quote author=sahinakpul link=topic=3135.msg71855#msg71855 date=1324072402]
gel kardesım e5 ten gel 1 kopruye gıder gıbı kopruden once son cıkış leventten cık sonra etılere devam et bogazıcı unıversıtesını kıme sorsan soyler olmadı ara benı numaramı pm atıyorum

[/quote]

çağrı attım abi

tamam kardesım takıldıgın yerde ara

Geldim geldim. ((:

Akraba ziyareti v.1.0.69 tamamdır. Ziyaret yapıldı, eve dönüldü, direkt iyi geceler dilendi, yanımda hususi foruma girebilmek için getirdiğim bilgisayara dalındı. ((:

Forumuma girmeden uyuabileceğimi düşünen dostlarıma teessüf ediyorum. (: Bu arada hanım artık opelsizasla'yı resmi kuma olarak kabul etti, hatta akrabalarına bile söyledi. (: Sitemiz bu mücadeleyi kazanmıştır.

Yarın bizimdir, sadece forum dostlarıyla kavuşabilmek adına kumpasladığım bu gezi amacına ulaşacaktır. Ayrıca saat 14.00'da beni görüp kaçan olursa kalbim şıngır mıngır kırılır haberiniz olsun. ((:

Arkadaşlar buluşma yeri Nafi Baba Sk olarakmı geçiyor ?

baktımda boğaziçi üni hisar kampüsünün orda toprak boş alan gördüm google maps de nafi baba sokak diyor.Ona göre set edicem naviyi :)

sahinakpul link' Alıntı:
beeennn:) ben fındıkzade den geleceğim:)

Geri