17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: 17 Aralık Doğan Güneş Buluşması :)

vayy bee:=)) demek o kadar değerliyiz hee:)) bunu duymak güzeldi:))) değerimize bak 5 senelik çamaşır ve bulaşık yıkancak kadar:) bu aradaaaaaaaaaaaa sen hala yengeye elinde çamaşır bulaşık mı yıkatıyordunn?????? meğer en kazak erkek senmişssin be:))

Gökhan_55 link' Alıntı:
vayy bee:=)) demek o kadar değerliyiz hee:)) bunu duymak güzeldi:))) değerimize bak 5 senelik çamaşır ve bulaşık yıkancak kadar:) bu aradaaaaaaaaaaaa sen hala yengeye elinde çamaşır bulaşık mı yıkatıyordunn?????? meğer en kazak erkek senmişssin be:))

Yok maşallah herşeyi makina yıkıyor ama sorarsan ben yıkıyorum diyorlar ya, ondan. ((:

DOGAN ın ıstanbul donüşünden sonraki hali.

:D :D

bülent abi sabah sabah yarıldım yaaaaaa  :D :D :D :D :D :D :D :D

bulent_tnt link' Alıntı:
DOGAN ın ıstanbul donüşünden sonraki hali.

Kim gizlice çekti benim fotoğrafımı evde? Zaten yıkıyordum, burda daha fazla afişe olmamak için henüz yıkamıyorum demiştim, kim o kim? (:

senın webcam acık kalmış dogan ordan aldım goruntuyu.. 011zaa 011zaa 011zaa 011zaa

Gökhan_55 link' Alıntı:
bi iğneleme seziyorum sanki enişte? :)

Sen hele evlen, iğneleme, çuvaldızlama, biçki dikiş nakış oyma gibi çeşitli sanatlarda birden ustalaştığını fark edeceksin Gökhancım. Sen yapacaksın, hanıma yetmeyecek, hanım lafı koyacak sen doyamayacaksın. ((:

Geri