18 MigLia T12 >>>>Vectra 2.5 v6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selo06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla süper olmuş. Lastik+jant bin lira ii fiyta üstelik 18''. Acaba astra h a yakışır mı ki ? :)

eyvallah abiler,valla abi aracın üstünde görmeden yorum yapmak çok yanlış olur,çünki ben bu jantları takmadan önce pek beğenmemiştim,ordaki abi birini takalım üstünde bak dedi,üstünde çok beğendim hepsini taktırdım sonra :D

SeLo kardeşim hayırlı uğurLu olsunn... Jantların gerçekten güzeL duruyor Fiyat olarak da güzel jant + lastik fiyata almışsın ;) arabana da yakışmış mutlu güzel günlerde 1ooo :D

Yakıt olayında ne gibi bir değişiklik oldu sorabilir miyim ???

SeLo kardeşim hayırlı uğurLu olsunn... Jantların gerçekten güzeL duruyor Fiyat olarak da güzel jant + lastik fiyata almışsın ;) arabana da yakışmış mutlu güzel günlerde 1ooo :D

Yakıt olayında ne gibi bir değişiklik oldu sorabilir miyim ???
Çok teşekkürler,daha iyisi sizin olur insallah.....Bana takmadan önce yakıtın artar dediler,kalkışın kötüleşir frenler tutmaz dediler.....Valla yakıtta farketmedi,fakat frenlemede bağzen çok erken abs devreye giriyor....O da bağzen,ama can sıkabiliyor bazen....Arabayla kendi kendime konusmama sebep olabiliyor :D

Çok teşekkürler,daha iyisi sizin olur insallah.....Bana takmadan önce yakıtın artar dediler,kalkışın kötüleşir frenler tutmaz dediler.....Valla yakıtta farketmedi,fakat frenlemede bağzen çok erken abs devreye giriyor....O da bağzen,ama can sıkabiliyor bazen....Arabayla kendi kendime konusmama sebep olabiliyor :D
lastik olarak ne taktin selo? belki lastikten dolayi da kayma yapip abs devreye giriyodur...

Abi lastik pek iyi bi marka değil,215/40 boyutları,bağzen frene milim dokunuyorum pedal çıldırıyor,anlamadım gitti,inşallah beyin felan değildir....

yok yok beyin değil lastik dişleri iyi değilse abs devreye çok çabuk girer. lastikler kaydığı için.

Geri