- Konuyu Başlatan
Teşekkürler,Ankara'ya gelirsen yardımcı olmaya çalısırım abivalla maşallah diorum jant süper fiyat süper bijon aralığı fevkalade daha ne olsun,bana da bi set ayarlasana böle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler,Ankara'ya gelirsen yardımcı olmaya çalısırım abivalla maşallah diorum jant süper fiyat süper bijon aralığı fevkalade daha ne olsun,bana da bi set ayarlasana böle
Çok teşekkürler,daha iyisi sizin olur insallah.....Bana takmadan önce yakıtın artar dediler,kalkışın kötüleşir frenler tutmaz dediler.....Valla yakıtta farketmedi,fakat frenlemede bağzen çok erken abs devreye giriyor....O da bağzen,ama can sıkabiliyor bazen....Arabayla kendi kendime konusmama sebep olabiliyorSeLo kardeşim hayırlı uğurLu olsunn... Jantların gerçekten güzeL duruyor Fiyat olarak da güzel jant + lastik fiyata almışsın arabana da yakışmış mutlu güzel günlerde 1ooo
Yakıt olayında ne gibi bir değişiklik oldu sorabilir miyim ???
Çok teşekkürler,daha iyisi sizin olur insallah.....
lastik olarak ne taktin selo? belki lastikten dolayi da kayma yapip abs devreye giriyodur...Çok teşekkürler,daha iyisi sizin olur insallah.....Bana takmadan önce yakıtın artar dediler,kalkışın kötüleşir frenler tutmaz dediler.....Valla yakıtta farketmedi,fakat frenlemede bağzen çok erken abs devreye giriyor....O da bağzen,ama can sıkabiliyor bazen....Arabayla kendi kendime konusmama sebep olabiliyor