maalesef çok zor ulaşıyorum o hıza.acaba bende mi sorun var di,yecem ama bakalım hayırlısı....Hadi yaa !! Corsayla çıkamıyorum o hıza deme bana...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maalesef çok zor ulaşıyorum o hıza.acaba bende mi sorun var di,yecem ama bakalım hayırlısı....Hadi yaa !! Corsayla çıkamıyorum o hıza deme bana...
maalesef çok zor ulaşıyorum o hıza.acaba bende mi sorun var di,yecem ama bakalım hayırlısı....
benim araç 75 hp.sanırım seninki 90 hp.olsun okadar fark dimi.ben 180e kadar rahat çıkıyorum diyebilirim. Ama sonrası yani 190a kadar çok zorluyor.
maalesef çok zor ulaşıyorum o hıza.acaba bende mi sorun var di,yecem ama bakalım hayırlısı....
ben 180e kadar rahat çıkıyorum diyebilirim. Ama sonrası yani 190a kadar çok zorluyor.
:good: aynen katılıyorum, bu soruyu 200 ve üzeri hızlar için sorabilirdiniz.Pek de özel bişeyler ifade etmiyor..Bi şahin bile çıkıyo o hıza...
abi 6 vites falan olsa tamam daaa 5. vitestee benzinli gibi hız yapamaz dizeller her zaman söylüyorumm dizeller turbo devirlerinde(2000-3000 arası) verimliler gerisi boş yüksek devirde az güç veriyorlar ve zaten çok yüksek devirlerede çıkamıyorlar en fazla 5000 devir...Arkadaşlar kafa mı buluyosunuz yaa? Bu araçlar en az 2005 - 2006 model değil mi? Nasıl çıkamaz o hıza yaa ? Bahsettiğiniz hıza Tofaş / Fiat araçları bile ulaşıyor ki konu olan araç Opel...Vallahi bi yaşıma daha girdim ve ciddi söylüyorum yıkıldım..Ben iki aracımla da 200 ve üstünü denedim yolda gittiğim bile belli olmadı.Şöyle söyleyim ki biri 1994 model astra...1.4 i motor..Yani aramızda pek bi motor farkı yok....Ama model farkı çok..sizinki de dizel...Ama o hıza rahat çıkması lazım teknik olarak...Eğer diyosanız ki ben basmadım o ayrı...Corsa almayı düşünen biri olarak söylüyorum ki ;
Ben direk olarak soğudum arabadan...Haksızsam söyleyin ??
corsa c 1.3 cdti stock üzerinde 14 jant varken 185-190 arasına geldii.arabaya 16 jant taktım araba 170 iii bile çok zor basıyoduu!jant bu arabalarda büyük fark yaratıyoo.malum 1248 cc 69 hp!ama chipi takınca olay tmm oluyoo.max hız aşağı yukarı 15-20 km/h artıyor!Arkadaşlar kafa mı buluyosunuz yaa? Bu araçlar en az 2005 - 2006 model değil mi? Nasıl çıkamaz o hıza yaa ? Bahsettiğiniz hıza Tofaş / Fiat araçları bile ulaşıyor ki konu olan araç Opel...Vallahi bi yaşıma daha girdim ve ciddi söylüyorum yıkıldım..Ben iki aracımla da 200 ve üstünü denedim yolda gittiğim bile belli olmadı.Şöyle söyleyim ki biri 1994 model astra...1.4 i motor..Yani aramızda pek bi motor farkı yok....Ama model farkı çok..sizinki de dizel...Ama o hıza rahat çıkması lazım teknik olarak...Eğer diyosanız ki ben basmadım o ayrı...Corsa almayı düşünen biri olarak söylüyorum ki ;
Ben direk olarak soğudum arabadan...Haksızsam söyleyin ??