180 basmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almanya icin bir transporterin arkasinda gitme hizi...

sol serite gecmek istersen en az 200 km/saat lazim...

250km/saat gayet normal bir hiz bura icin...

şehir içi azami hız sınırım:kop:

abi o senin dediğin kısa şanzuman oranlarını firma isteyerek yapmıyoki şanzumanda çokta büyük bir fark yoktur yani biraz daha kısa aralıklıdır ama gözle görülür bir fark yaratıcağını düşünmüyorum asıl fark dizellerin yüksek tork verdiği devirlerin kısalığı çünkü sizin arabaya bizim benzinlinin şanzumanını koysalar bile sen yine motorunun yaptığı en yüksek devire kadar hızını yükseltebilirsin bu arada 1.3 cdtı ların o-100 ü hıızlı değil söylediğiniz kadar bizim sedandan daha geç çıkıyor 100 e

Ben bunları sadece dizel anlamında söylemedim. Mesela şöyle bir karşılaştırma yapabilirim.

94 vectra a 2.0l araç, 99 vectra b 2.0l aracı geçiyordu. 99 vectra b'de c kasa 2.0l vectrayı geçiyordu. Ama şimdi bakıldığında hangisinin ara hızlanmaları daha iyidir? Bence en yeni olanın. Hangisinin yakıtı daha iyidir, tabiki yenisinin. Hangisinin 0-100ü daha iyidir? bundada yenisinin. Ama hangisinin son sürati daha fazladır? vectra a 2.0l aracın. Fabrika verilerinden anlaşılabilir.

Valla ben onu bunu bilmem Corsa gözümden düştü...Vites oranı filan bana hiiiççç anlatmayın...Bu zaten benim işim....Yok efendim dizelden hız beklemek yanlışmış...Yok efendim, bilmem kaç bin devirde tork şöyleymiş...Ya bahsettiğimiz araba Opel...Bunun bahanesi mi var...Ben ne dizeller gördüm, hikayeye hiç gerek yok..Corsa yerle bir artık benim gözümde...Bi arkadaş da demiş ki ''benim 200 km/h ın üstüne çıktığımda gittiğim belli bile olmuyor '' sözüme karşılık olarak...Arkadaşım benim vectram vardı ölee bişey olmuyordu...Yaa sen benim aracımın nasıl gittiğini benden iyi mi bileceksin...Ben o olayı 1994 model Astramla yaptım..GSi filan da değildi...Göstergeye bakmadığın sürece anlayamazsın 200 ve üstü hızla gittiğini...Bana hikaye anlatmayın lütfen...Bu Corsa nın savunulacak hiç bişeyi kalmadı bence..Seven sever karışmam o ayrı ama benim gözümde hiç değeri kalmadı...
Söylediklerimi alınmayın, tartışma ortamı...Kızmak, darılmak yok..Herkese saygılar, teşekkürler...

bu konu aslında dünkü bir arkadaşla olan iddia konusuydu kendisinin doğan marka arabasıyla 180 km hızla gidebildiğini söyleyen bir arkadaş.bu kadar basitmi ya 180 basmak hemde doğanla millet 180 le gitmenin nasıl birşey olduğunu bilmiyor herhalde yada ben doğan ı çok hafife alıyorum

Anlamıyorum 200 yapsan neeeeee 300 yapsan ne :confused: Elinize ne geçior aşırı hız yapınca...Eğer hız yapmayan bi arabayı çöpe atmak o kadar basitse -her manada- zaten denilebilecek sözler kalmamışdır derim...

Küçücük bi taş ya da Allah göstermesin lavuğun birinin hususi gıcıklık olsun die önüne kırması,hafiften iki veyahut peş peşe 3 tümsek yada cüssesi olmayan bi serçenin çarpması bile yetior...Allah vermesin

Kimseye karşı bi sözüm yok ama nolursunuz hergün tv lerde izliosunuz hız kazalarını.Ben hastanede kolu bacağı kopuk onlarca vaka görüyorum ki birçoğu elsiz yada ayaksız kalıor...Bunları bilerek hala daha böle davranmak, takdiriniz...

hız felakettir türkiye yolları malum o hızda ön tekerleklerden biri patladı diyelim ne olur düşünmesi bile kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri