180 basmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir aracı sadece yaptığı hıza göre değerlendirmek bana çok saçma geliyor o aracın verdiği sürüş zevki ya da sağlamlığı bence ön planda olmalıdır.

hız felakettir türkiye yolları malum o hızda ön tekerleklerden biri patladı diyelim ne olur düşünmesi bile kötü
:good: haklısın sevgili kardeşim bu yüzden lastiklerimiz güvenilir olmalı, yan dudaklarında çatlak olmamalı, daha da önemlisi çin malı olmamalı, yere sağlam basmalı, saygılarımla.

180 ile gitmek güzelde durması var birde:) tabi formula aracınız varsa sorun değil:)

180 ile gitmek güzelde durması var birde:) tabi formula aracınız varsa sorun değil:)
:good: durdurmayı en kısa zamanda deneme yanılma yöntemini kullanarak öğrenebilirsin sevgili arkadaşım:)

180km hız her araba ve yol koşululunda farklı hissiyat yaratır bence.
corsa c ile İstanbul E5 te yarattığı his ile vectra c nin içinde İzmir-Çeşme otobanındaki his aynı değil şüphesiz.
ama corsa c cdti 180-190km hıza çıkıyor bu konuda ben de uygun yol koşullarında test ettim.
güvenlimi dersen ....
Elhamdülillah Müslümanızda herşeyide Allah'a bırakmamak lazım diye düşünüyorum

Allah korusun, aracın direksiyonunda ani bir rahatsızlık geçirmeyeceğine garantin var mı? Geçenlerde yoldan geçen çocuğa kalp krizi geçiren bir adam çarptı. Hızıda baya vardı. Bence bireysel düşünmemek lazım. Sadece kendi durumunu değil, trafikte oluşabilecek diğer tüm şeyleri düşünmek lazım. Arabaya güvenebilirsin, ya lastiğine bişi olursa! Ya önüne bir köpek çıkarsa yapacağın ne olur biliyormusun, onlarca takla atmak ve sonucunu yazmak bile istemiyorum.

Ben buna katılmıyorum.Düşük hızlarda da rahatsızlanıp kaza yapılabilir.Bence bu bir etken olmamalı

bu süratle araba kullanmanın havaya ateş açmaktan hiçbir farkı yok...hız tutkusunun giderilebileceği mekanlar mevcut... ama kimsenin bir başkasının canı veya malıyla oynamaya hakkı yok...bahsettiğiniz araba ne olursa olsun...

Bence Hiç gerek yok. yaşamak daha güzel.. AKILLI OLUN 120 neyinize yetmiyor

Valla ben onu bunu bilmem Corsa gözümden düştü...Vites oranı filan bana hiiiççç anlatmayın...Bu zaten benim işim....Yok efendim dizelden hız beklemek yanlışmış...Yok efendim, bilmem kaç bin devirde tork şöyleymiş...Ya bahsettiğimiz araba Opel...Bunun bahanesi mi var...Ben ne dizeller gördüm, hikayeye hiç gerek yok..Corsa yerle bir artık benim gözümde...Bi arkadaş da demiş ki ''benim 200 km/h ın üstüne çıktığımda gittiğim belli bile olmuyor '' sözüme karşılık olarak...Arkadaşım benim vectram vardı ölee bişey olmuyordu...Yaa sen benim aracımın nasıl gittiğini benden iyi mi bileceksin...Ben o olayı 1994 model Astramla yaptım..GSi filan da değildi...Göstergeye bakmadığın sürece anlayamazsın 200 ve üstü hızla gittiğini...Bana hikaye anlatmayın lütfen...Bu Corsa nın savunulacak hiç bişeyi kalmadı bence..Seven sever karışmam o ayrı ama benim gözümde hiç değeri kalmadı...
Söylediklerimi alınmayın, tartışma ortamı...Kızmak, darılmak yok..Herkese saygılar, teşekkürler...

Neden bu kadar şaşırdınız ki??Şanzuman oranlarıyla oynanmış bir corsa 220 bile yapar bence...Arkadaşımın da dediği gibi artık ara hızlanmalar önemseniyor.. Arabanın son süratinin motorun gücüyle alakalı olmadığını çok iyi biliyrsunuzdur heralde...400 HP LİK BİR CİVİC BİLİYORUM..Üzerinde aynalı mahruti olduğu için 140 ı geçemiyor....buna nedemeli???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri