- Konuyu Başlatan
Hız felakettir kardeşim
Tabi ki ona itirazım yok. Ben sadece deneme yaptım. Benzinde 230 a kadar çıkıyor. LPG de 180 i geçmiyor. Bunu öğrendim sadece.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hız felakettir kardeşim
Arabanın maksimum hızı zaten 195km. Ayrıca, maksimum 21 yaşında, minimum 14 yaşında olan bir araba ile sürat yapmanın sonucu ölümdür. Bunu peşin olarak kabul ediyorsan, Allah şimdiden taksiratını affetsin.
Bende geçemedim o hızı, motor yeni olduğu halde. Yavaş yavaş yükseliyodu ibre ama birazda cesaret edemedim. Arkadaşların söylediği gibi 20 yıllık bir araba, o hızlarda güven vermiyor.
Otobanda ön düzen falanda sağlamsa basılabilir yinede.
220 falan basıyorlar videoları denk geldi ama işlem görmüş araçlar muhtemelen. Otobanda deneme amaçlı kısa süre hız yapılabilir, hepimiz yapıyoruz birbirimizi yemeyelim ama sürekli bu hızlarda gitmek kesinlikle tehlikeli.
Hız felakettir
Arkadaşların dediği gibi kısa süreli deneme amaçlı benzinli aracımla 200 km'ye kadar çıktım, fazlasını göze alamadım. Araçlarımız yaşlı olabilir ama daha da önemlisi yollarımızın durumu, otoban da olsa nerede ne zaman ne olacağı hiç belli değil. Fazla sürat her bakımdan zararlı.
Hızı maksimum 195 km dediğin araç benzinle 230 km hıza çıkıyor. Sadece bunu denedim her araç sahibi gibi. Amin, cümlemizin taksiratını affettsin rabbim.
Belli bir hızın üzerine çıkıldıktan sonra kadran hızınızı güvenlik amacı ile olduğundan daha yüksek gösterir. Açın internette araştırma yapın kadranın hatalı gösterdiğini sanıp dert yanan çok insan görürsünüz, halbuki kadranları daha düşük hızlarda doğrudur, hız yükseldikçe olduğundan fazla gösterir ki aslında 230 yerine 195' le gidiyorsunuzdur işte o an.
Belli bir hızın üzerine çıkıldıktan sonra kadran hızınızı güvenlik amacı ile olduğundan daha yüksek gösterir. Açın internette araştırma yapın kadranın hatalı gösterdiğini sanıp dert yanan çok insan görürsünüz, halbuki kadranları daha düşük hızlarda doğrudur, hız yükseldikçe olduğundan fazla gösterir ki aslında 230 yerine 195' le gidiyorsunuzdur işte o an.
en son istanbul Ankara arası yolda lpg de 4 kişiyle hafif rampa yukarı 230 km yaptık düz yolda rahat 250 yaparım sanıyorum
Araç test edilirken de aynı kadranla hız ölçülüyor biliyosunuzdur umarım Akıllı telefonla da ölçebiliriz