kesinlikle vectra b 2.0 cd öneriyorum bu fiyata
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 2.0 litrelik bir araç önermiyorum şu koşullarda 2 yıllık bir deneyimden sonra. insanlar artık kendi gelir düzeyine uygun araca binmeyi öğrenmeli diyorum. kazancı iyi olan arkadaşlara lafım yok istediklere araca binebilir ama kısıtlı bütçeler için bu fanteziler fazla. hayallere kapılmak kolay. şöyle donanım, yok böyle performans derken ailemizin rızkını arabaya bağlamayalım...
Ben 3 yıla yakındır kulalnıyorum, memurum yani aldığım para da belli.Gelin görün ki vectram cebimi hiç yormadı.1.6 kullanan arkadaşlarım benim değerlere imreniyor.şehir içinde 11lt/100km şehirler arası yoluna göre 6-7 litre arası yakıyor.Aracın bakımları iyi olduktan sonra 2 litre düşündüğünüz gibi çok yakan bir araç değil.
80km sabit hızla benzinde aksaray-konya arasını 5,9lt/100km ile gittim desem siz gülersiniz şimdiBu bence iyimser bir bakış açısı. Bunun içine yılda yapılan km ve vergi gibi etmenler de eklendiğinde toplamda ciddi problemler oluşturuyor. şehirlerarası 6-7 litre benim 1.6 aracımda dahi göremediğim rakamlardı. tebrik ederim sizi...