19 20 bine ne arac alınır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan metin_7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçtan ne beklediğinize bağlı olarak değişir..3 kapı işin içinde çok başka profiller ortaya çıkabilir..Aile aracı olarak kullanılacaksa mesela temiz Vectra B 2001 bulunabilir..Modelli bir araç düşünülüyor ise ufak kasa olarak corsa c 1.3 cdti enjoy,corsa d 2007-08(1.2-1.4)
Model yılı önemli değil ise,astra g,golf 2001 olabilir.Bu araçların hepsinin ikinci eli vardır.
Bir ara chevrolet lacetti hb wtcc lere kafayı takmıştım,görüntüsü yüzünden :D piyasası yok diye vazgeçmiştim..Hala daha içimde duruyor :)
Tekrardan satmayı düşündüğünüz bir arac alacaksanız, ikinci el piyasasını çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim..Hayırlısı olsun..

Araçtan ne beklediğinize bağlı olarak değişir..3 kapı işin içinde çok başka profiller ortaya çıkabilir..Aile aracı olarak kullanılacaksa mesela temiz Vectra B 2001 bulunabilir..Modelli bir araç düşünülüyor ise ufak kasa olarak corsa c 1.3 cdti enjoy,corsa d 2007-08(1.2-1.4)
Model yılı önemli değil ise,astra g,golf 2001 olabilir.Bu araçların hepsinin ikinci eli vardır.
Bir ara chevrolet lacetti hb wtcc lere kafayı takmıştım,görüntüsü yüzünden :D piyasası yok diye vazgeçmiştim..Hala daha içimde duruyor :)
Tekrardan satmayı düşündüğünüz bir arac alacaksanız, ikinci el piyasasını çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim..Hayırlısı olsun..
işt bende öyle dusunuyorum yoksa gecen gun ibiza bulmustum ama ikinci lı yok ve parcaları pahalı dıye vazgectım kısmet ama onemlı olan bırazcık pıyasaların dusmesı cunku su anda her arac rahat bı 2 bınlıra fazla fıyattan koyulmus

o paralara alınacak en mantıklı araba temiz vectra cdx tir.

Ben temiz ve tanıdıktan olmak kaydı ile vectra b2 diyorum...

Golf 4 al bence bidaha başka araca binemessin...

golf yerine focus falan daha mantıklı olur :D golften daha iyi gidiyor en azından...

tmmda arkadaslar pıyasada ne temiz cdx vectra var nede adam gıbı golf hergun bakıyorum ama yok ortada araba yok yaa focus mesela buluyorsun ılk kasalardan ne sıs var ne baska bırsey

satılık CDX ;)

şaka bir yana ay sonuna kadar satabilirsem FİORİNO combi alma durumum var. ilgilenirsen fiyatıda bir süreliğine düşürdüm.

Ben senin yerinde olsam seat toledo signo paket full 2000-2002 arası alırım kmsi 50.000-120.000 arası cok rahat bulursun...gayet güzel ve sağlıklı arabalar...

Geri