2.2 Bertone Ye Lpg Taktirmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mematibaş

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2.2 motor 2001 model astra coupe bertone me LPG taktırmak istiyorum.LPG hakkında hiçbir fikrim yok.sizce gerçekten yarı yarıya yakıt tasarrufu sağlarmı.birde bu tüpü kesinlikle bagajda istemiyorum,bu mümkünmü...birde bu LPG nin zararlerı nedir(motora zarar werirmi..)
birde hocalar sizce bu LÜKSLÜK TE bir arabya LPG taktırmak olurmu....:confused: :confused:

Bertone süper bi araba o arabaya LPG filan takılmaz bence benim görüşüm tabi diğer arkadaşlar diyebilirler mercedes e bile takıyorlar Bertone ye neden takılmasın diye ama takılırsa hiçbir prestiji kalmaz bence o arabanın

yapma mahonicim,lpg takilan mekanlari bi gözle,
ne jeepler geliyor ne arabalar geliyor bi göreceksin...
performans konusu arastirilip her araca kaktirilabilir bence
aramizda kalsin bende düsünüyorum ;o) sevgiler

M@honi' Alıntı:
Bertone süper bi araba o arabaya LPG filan takılmaz bence benim görüşüm tabi diğer arkadaşlar diyebilirler mercedes e bile takıyorlar Bertone ye neden takılmasın diye ama takılırsa hiçbir prestiji kalmaz bence o arabanın
+1987

hocalar bide benm bertone ender altın sarısı bertonlerden...arkadaşın biri lpg doldururken görse benzncide rezillk wallaa:kop: :kop: :kop: :kop:

Sıralı Sistemler için motor gücünü %1 düşürür diyolar ama ben denemedim, söyleyenlerin yalancısıyım.

Ben olsam taktırırdım.

Ekonomi diyosan taktır ama karizmayı falan düşünmeyecen o zaman ... :)

mdellal' Alıntı:
Ekonomi diyosan taktır ama karizmayı falan düşünmeyecen o zaman ... :)

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri