2.2 Bertone Ye Lpg Taktirmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklİfİm Hala GeÇerlİ Sana Az Yakan 1.4 Corsa Vereyİm Bertoneyİ Bana Ver ...

Bunun Yaninda Evet Yenİ Nesİl Teknolojİyİ Kabul Etmİyen Bu Gerİ Kafali Ben DÜz Vectraya Lpg Koyarim Ama 2.2 Bertoneye Hayir.

selcukreis035' Alıntı:
görgüsüzmüsün sen hocam ya ferrariyede lpg tak o zaman bağdem lpg takıcan git şahin al opelim var deme çok sinir oluyorum ya bertoneye lpg takıcakmış

lütfen forum kuralları çercevesinde sohbet edelim;)

mematibaş' Alıntı:
hocalar şuan benm bertone ortlamada 9.0lt falan yakıyorr..lpg taktırınca %50 azalır diolar...yanii ortlamada 4.5lt falan mı olcak????
birde bnm araba 150hp,bu lpg nin performansa zararı dokunurmu?

hoca bak sakın taktırma yazık günah o arabaya 9.0 litre diyorsun daha ne istiyorsun ki anlamıyorum zatii normal yakıyor yakmasına gelince 4.5 litre yakmaz 11-12 litre yakar ama gazın litresi ucuz ondan kazancın olur yarı yarıya değildir ayrıca yüzde 35-40 oranında tasarruf saglarsın arabanda.ama dediğim gibi 9.0 diyorsun yani 240-250 yakıyor daha ne istiyorsun vectracılar ne yapsın yazık günah taktırmaa:good:

Lpg Ye VereceĞİn Taktirma Ve Cİhaz Parasi Yerİne Benzİn Al Amortİ Eder Kendİnİ BoŞver ArkadaŞim Bu Arada Teklİfİm Hala GeÇerlİ Bak :D:D:D

arkadaşım yapma ya arabaya yazık bence taktırma gerçi diğer arkadaşların dediği gibi ne arabalara takılıyor ama ben lpg yi bu tür araçlara yakıştıramıyorum şahsi fikrim tabi ama mal senin para senin sen bilirsin yinede hele tarık sen bu işe hiç bulaşma be abicim :D

selcukreis035' Alıntı:
görgüsüzmüsün sen hocam ya ferrariyede lpg tak o zaman bağdem lpg takıcan git şahin al opelim var deme çok sinir oluyorum ya bertoneye lpg takıcakmış

selcukreis035 e HATIRLATMA !
Forum Kuralları
Madde 04 - Kişiler hakkında Küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.

BİR BERTONE SAHİBİ olarak 1,6 şehir içi 8,5 litre yakıyor 2.2 9 yakması imkansız bence ona bi açıklık getirelim bu arabamdan önce E 200 coupe m vardı malum 2.0 10litre yakıyodu gaz taktım yakıt çok düştü (voltran) ama şunuda kimse aksini iddia edemez benzinliye göre gazlı arabada bence kullanma keyfi azalıyor yok gazda yok benzinde yok rolantide sallanır allahhtan stop etmeyi çözmüşler sıralı sistem taktırmıştım voltran uygun diye ama devirde ekonomi devri illede taktırcaksan tartarini diyorum kullananlar çok memnun anlatıyolar vede bir arkadaşın dediği gibi sıralı sistemi bilmiyosanız lpg hakkında yorum yapmayın bence çünkü gerçekten süper bi sistem ve 100 de 100 uyumlu bi sistem...AMA şahsımın fikri lpg takmamak için 1,6 bertone aldım benzinin keyfi başka tabi arabanın prestijide var yoksa 2.0 turbo alacaktım ama 12,5 lt ş.içini duyunca vazgeçtim 2.0 turbo alıp lpg takacağıma 1.6 ya benzinle binerim....

arkadaşlar selam otomatik vitesli araçlarda lpg kullananınız varmı aranızda performansı nasıldır sorun çıkarırmı?? ayrıca ben olsam bertone ye asla asla ve asla lpg taktırmazdım...

bence taktırırsan cok yanlış yaparsın bizim bi arkadaş taktırdı ondan sora hergun servıste araba ustelık arabanın bı cazıbesıde kalmaz satarkende sıkıntı yasarsın sahsen ben kesınlıkle tuplu bi araç almam ama yinede senin bilecegin bi şey.:good:

Öncelikle birçok arkadaşın dediği gibi lpg daha fazla lt yakar , fakat lpg ucuz olduğu için fayda sağlar.Ayrıca 2,2 arabanın 9 lt yaktığına bende inanmak istemiyorum şehiriçinde zira 1,6 arabalar o civar yakıyor.Eğer taktırmaya karar verirsen hiç sorun yaşamak istemiyorum diyorsan paraya kıyıp normal kitlerden 200-300 ytl daha pahalı olan Prince marka kiti taktırcan.(Şu an en iyi kit budur Hollanda malı).Ama bu kadar extra param yok gene de kaliteli birşey taktırıyım dersen ya Brc ya Tartarini taktırcan,bunlarda da sorun yaşamassın uzun vadede sadece ilk 2-3 hafta ayar problemleri olursa olur onun da sebebi montaj.Yani kaliteli bir yere montaj yaptırırsan kaliteli de kit taktırırsan ne performanstan hissedilir birşey kaybedersin ne motorun zarar görür.Son olarak ben ileride senin arabanın aynısından alıp lpg taktırıp paşa paşa binmeyi çok ciddi planlıyorum o derece yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri