2.2 Bertone Ye Lpg Taktirmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam yanlış anlama ama istasyonda lpg dolumu yapan öyle araçlar geliyor ki senin araba fazla göze batmaz inan. Bagaj a tank koymana hiç gerek yok zaten direk stepne yerine göre simit tanklar var onu monte ettirirsin. O yüzden bence taktırman (eğer benzinle dilediğince dolaşacak kadar zengin değilsen) çok mantıklı.

yok noolack gunumuz turkiyesinde taktır doya doya binersin işte opeline ama taktırırsan sıralı sistem taktır yoksa arabada performans namına bişey kalmaz kucuk 30 lt lık koydursan yeter bagajda yerde kaplamaz weya stepne yerine simit takıyolar onlarıda dusunebilirsn taktır tawsiye ederim bn

benım araba 2.0 ben cok memnunum 1150 ye taktırmdım markası voltran performansta en ufak bı degısme yok yarı yarıya dustu yaı 20 mılyona 100 km gıdıyorum sehırıcı yazık yanı bosuna verılen paraya hıc durma hemen taktır valla kımse sen benzın alırken al su 50 mılyonda benden doldur demıyo yerım karızmasını devır tasaruf devrı ben takalı 3 ay oldu parasını coktan cıkardım suan da cokrahat gezıyorum artık eskısı gıbı gozum yol bılgısayarında deıl eskıden bı gozum yolda bı gozum range deydı :)

M@honi' Alıntı:
Bertone süper bi araba o arabaya LPG filan takılmaz bence benim görüşüm tabi diğer arkadaşlar diyebilirler mercedes e bile takıyorlar Bertone ye neden takılmasın diye ama takılırsa hiçbir prestiji kalmaz bence o arabanın
+1987:good:

yaa sen ver bana benzinden bu kadar çekiniyosan arabayı ben sana az yakan 1.4 corsa vereyim ..

arkadaşlar öyle arabalara sahipsiniz verin hakkını yahu..ne lpg si.

ben açığım kafa kafaya takas az yakar hem.

arabaya yazık olur :(

yeni nesil lpg sistemini detaylı bilmeyip bu konuda haksız eleştiri yapanlar adına üzülüyorum.

hocalar şuan benm bertone ortlamada 9.0lt falan yakıyorr..lpg taktırınca %50 azalır diolar...yanii ortlamada 4.5lt falan mı olcak????
birde bnm araba 150hp,bu lpg nin performansa zararı dokunurmu?

volkanx' Alıntı:
yeni nesil lpg sistemini detaylı bilmeyip bu konuda haksız eleştiri yapanlar adına üzülüyorum.
+1 Hem konfor hem gücü hissetmek için bu tür arabalar alıpta binemeyeceksek ne anlamı var.Benim arabamda LPG var fakat daha hiç kullanamadım.Bir türlü ayarlayamadılar fakat düzeldiği andan itibaren kullanacağım.Deneme amaclı kullandığım zamanlarda da hiç bir şekilde performans kaybı hissetmedim gayet iyi gidiyor aracım

Ayrıca ben işim gereği ayda en az 3000 km yol yapıyorum aradaki fark benzinlikte kaybedeceğim(siz öyle düşünüyorsunuz)prestije değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri