2.2 Bertone Ye Lpg Taktirmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yusufaltintepe' Alıntı:
arkadaşım yapma ya arabaya yazık bence taktırma gerçi diğer arkadaşların dediği gibi ne arabalara takılıyor ama ben lpg yi bu tür araçlara yakıştıramıyorum şahsi fikrim tabi ama mal senin para senin sen bilirsin yinede hele tarık sen bu işe hiç bulaşma be abicim :D

;o)

arkadaşlar bende vazgeçtim artık bu lpg işinden...yaww şu asalete bakın

opelastra20coupe20turbozs8.jpg
[/URL][/IMG]

mematibaş' Alıntı:
arkadaşlar bende vazgeçtim artık bu lpg işinden...yaww şu asalete bakın

opelastra20coupe20turbozs8.jpg
[/URL][/IMG]

Eğer gerçekten vazgeçtiysen isabetli bir karar olmuş derim.

ya sen kalkıosun 2.2 hacimli bi motor alıosun...sora kalkıosun tüpten bahsediosun be kardeşim.madem tasarruflu bi araba istiosun
neden 2.2 alıosun aynı kasanın 1.6sı yokmu var bertone olmasada...
bunların üstüne kalkıosun tüp diosun allah aşkına gıcır araban var ne tüpü...
o arabayı alıosun benzinine katlanıcaksın...bence taktırma kardeşim
tavsie tabi..

mematibaş' Alıntı:
arkadaşlar 2.2 motor 2001 model astra coupe bertone me LPG taktırmak istiyorum.LPG hakkında hiçbir fikrim yok.sizce gerçekten yarı yarıya yakıt tasarrufu sağlarmı.birde bu tüpü kesinlikle bagajda istemiyorum,bu mümkünmü...birde bu LPG nin zararlerı nedir(motora zarar werirmi..)
birde hocalar sizce bu LÜKSLÜK TE bir arabya LPG taktırmak olurmu....:confused: :confused:

Hiç düşünme kardeşim.Git babalar gibi sıralı tüpünü taktır.Ondan sonra gaza bas basabildiğin kadar.Yakıyomu diye düşünme.Deponuda stepnenin yerine taktırırsın görünmez.Yakıt kapağınıda tamponun altına gizlemelerini söyle taktırdığın yere.Valla m3 alsam takarım tüpümü.onu bunu boşver.Performans kaybında olmaz.Kolay gelsin

yazık gunah o arabaya,madem benzın olayından kacıyosun kucuk motorlu bı araba al...lpglı arabalar otoparklara bıle alınmıyo...cogu yerde öle..ben lpglı arabalara canlı bomba dıyorum...

gokhan_soylu07' Alıntı:
benım araba 2.0 ben cok memnunum 1150 ye taktırmdım markası voltran performansta en ufak bı degısme yok yarı yarıya dustu yaı 20 mılyona 100 km gıdıyorum sehırıcı yazık yanı bosuna verılen paraya hıc durma hemen taktır valla kımse sen benzın alırken al su 50 mılyonda benden doldur demıyo yerım karızmasını devır tasaruf devrı ben takalı 3 ay oldu parasını coktan cıkardım suan da cokrahat gezıyorum artık eskısı gıbı gozum yol bılgısayarında deıl eskıden bı gozum yolda bı gozum range deydı :)

gökhan arkadaşım haklı bencede taktır...

selçukreis ayıp etmişsin görgüsüz falan ne o öyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri