kazasız ve yıpranmamış olsun 100000 km olabilir sorun değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu aracın yaşına göre değişir. ben şöle kıyaslarım. yılda 10.000 km yada ayda 1.000 km'den fazla yapmışsa yıpranmıştır.
Araç alırken aracın bakım geçmişini, hangi şartlarda kullanıldığını nereden bileceksiniz ki? Fatura mı isteyeceksiniz adamdan ya da adamın özgeçmişini, çalıştığı işleri araştırıp aracı şehirler arası mı yoksa şehir içi mi kullanmış diye mantık mı yürütüceksiniz. Çok zorbence km yüksek olmasından ziyade aracın kacıncı sahibi oldugu ,her 10000 de bir servis bakımı olup olmadığı,km nin hangi şartlarda yapıldığı(sehir içi yada şehir dışı) önemlidir...bu yusdende arac alırken km den önce başka kriterler daha önemli benim için..
yılda 10.000 km yapan araç yıpranmış mı??? yuhhh be kardeş daha ne yapsın o araba bende 98 model renault 19 vardı 2 ay önce sattım 100.000 km deydi ama pazardaki reno 19 lar 120-130... v.s. hatta 200.000 m olanı bile vardı şimdi bu araba yıpranmışmı oluyor motor kız gibi duruyodu ve 2 saatte satıldı hemde ilk pazarda.yılda 10.000 km çerez gibi gelir arabaya
Araç alırken aracın bakım geçmişini, hangi şartlarda kullanıldığını nereden bileceksiniz ki? Fatura mı isteyeceksiniz adamdan ya da adamın özgeçmişini, çalıştığı işleri araştırıp aracı şehirler arası mı yoksa şehir içi mi kullanmış diye mantık mı yürütüceksiniz. Çok zor