Bende basit bir cevap verdim
Umarım sorununuzu çözen bırı olur 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorunlarınıza yanıt verilmedi diye aşırı alınganlık gösterip 10 günlük üyeliğinizle formu başarısız ilan etmişsiniz, hatta çaktırmadan kapatın gitsin diyorsunuz. Bu acele neden, biraz tanışalım, kaynaşalım ondan sonra kesin kararınızı verirsiniz. Baktınız form sizin açınızdan gerçekten başarısız ve bilgisiz o zaman üyeliğinizi iptal ettirirsiniz. Açtığınız konularda bilgi sahibi olan bir üyemiz olsaydı eminim size cevap verirdi, demekki aramızda bu sorunla karşılaşan veya bilgi sahibi olan bir arkadaşımız yokmuş. Profilinizde İngiltere'den katıldığınız dikkatimi çekti. Koskaca İngiltere'de bu soruna çare bulunamadıysa bizler nasıl çare olalım ki. Ayrıca buradaki üyelerin çoğunluğunu tamirciler veya teknik elemanlar oluşturmuyor, yani burası dernek değil, sosyal paylaşım sitesidir. Aramızda her türlü meslek gurubundan üye var. Diğer yandan üye arşivi kısmında formun birinci kuralı olan üye tanıtımınızı yaparsanız seviniriz.iki sefer konu actim cevap alamadim basarisiz bir forum . neden actiniz bu formu?
Sorunlarınıza yanıt verilmedi diye aşırı alınganlık gösterip 10 günlük üyeliğinizle formu başarısız ilan etmişsiniz, hatta çaktırmadan kapatın gitsin diyorsunuz. Bu acele neden, biraz tanışalım, kaynaşalım ondan sonra kesin kararınızı verirsiniz. Baktınız form sizin açınızdan gerçekten başarısız ve bilgisiz o zaman üyeliğinizi iptal ettirirsiniz.
+1000açık ve net umduğunuz gibi bir foruma gidin derim. Daha yeni olduğunuz için bu sitedeki dayanışma örneklerini görememişsiniz sanırım, bu sitede herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olur. uslubunuz daha düzgün ve seviyeli olursa iyi olur. bu şekilde devam ederseniz siz gitmeden site yönetimi uzaklaştırır zaten. Saygılar..
iki sefer konu actim cevap alamadim basarisiz bir forum . neden actiniz bu formu?