2. sorumda yanitsiz .umdugum gibi forum digilmis

Bende basit bir cevap verdim ;) Umarım sorununuzu çözen bırı olur :cool:

diyildiye sukurmu etmeli?

iki sefer konu actim cevap alamadim basarisiz bir forum . neden actiniz bu formu?
Sorunlarınıza yanıt verilmedi diye aşırı alınganlık gösterip 10 günlük üyeliğinizle formu başarısız ilan etmişsiniz, hatta çaktırmadan kapatın gitsin diyorsunuz. Bu acele neden, biraz tanışalım, kaynaşalım ondan sonra kesin kararınızı verirsiniz. Baktınız form sizin açınızdan gerçekten başarısız ve bilgisiz o zaman üyeliğinizi iptal ettirirsiniz. Açtığınız konularda bilgi sahibi olan bir üyemiz olsaydı eminim size cevap verirdi, demekki aramızda bu sorunla karşılaşan veya bilgi sahibi olan bir arkadaşımız yokmuş. Profilinizde İngiltere'den katıldığınız dikkatimi çekti. Koskaca İngiltere'de bu soruna çare bulunamadıysa bizler nasıl çare olalım ki. Ayrıca buradaki üyelerin çoğunluğunu tamirciler veya teknik elemanlar oluşturmuyor, yani burası dernek değil, sosyal paylaşım sitesidir. Aramızda her türlü meslek gurubundan üye var. Diğer yandan üye arşivi kısmında formun birinci kuralı olan üye tanıtımınızı yaparsanız seviniriz.

Sorunlarınıza yanıt verilmedi diye aşırı alınganlık gösterip 10 günlük üyeliğinizle formu başarısız ilan etmişsiniz, hatta çaktırmadan kapatın gitsin diyorsunuz. Bu acele neden, biraz tanışalım, kaynaşalım ondan sonra kesin kararınızı verirsiniz. Baktınız form sizin açınızdan gerçekten başarısız ve bilgisiz o zaman üyeliğinizi iptal ettirirsiniz.

+1 :good:

Yabanci diyarlarda yasayan bu kardesimizin parasini bosu bosuna harcamamasi icin biraz destege ihtiyaci oldugu kesin.

Neyazik ki yeterince dikkat cekememis.. Sorunu da herkesin bilebilecegi bir konu degilmis..

Sanssizlik bence..

Ayni sorunu galiba baska yerli ve yabanci forumlarda da paylasmissiniz, oralarda durum nedir?

Bazen umdugunuz destek gelmeyebilir, Umidinizi kirmayin..

Merak edip açtığınız 2 konuya baktım.Bu mesafeden ve aracı fiziksel olarak inceleme gerektiren bir sorunda bence oldukça iyi cevap ve yönlendirmeler yazmış arkadaşlar.
Hatta ilk konuda arıza kodu falan sorulmuş ama cevaplamamışsınız.

açık ve net umduğunuz gibi bir foruma gidin derim. daha yeni olduğunuz için bu sitedeki dayanışma örneklerini görememişsiniz sanırım, bu sitede herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olur. uslubunuz daha düzgün ve seviyeli olursa iyi olur. bu şekilde devam ederseniz siz gitmeden site yönetimi uzaklaştırır zaten. saygılar..

açık ve net umduğunuz gibi bir foruma gidin derim. Daha yeni olduğunuz için bu sitedeki dayanışma örneklerini görememişsiniz sanırım, bu sitede herkes elinden geldiğince birbirine yardımcı olur. uslubunuz daha düzgün ve seviyeli olursa iyi olur. bu şekilde devam ederseniz siz gitmeden site yönetimi uzaklaştırır zaten. Saygılar..
+1000

iki sefer konu actim cevap alamadim basarisiz bir forum . neden actiniz bu formu?

Kardeş opelim net hakkında önyargılı davranıyorsun lütfen biraz daha dikkatli davranalım. :rolleyes:

çok ön yargılı,fk bir profil gibi geldi bana,

Geri