20.000 liraya hangi arabayı alırsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizel Hyundai Getz'e ne diyosunuz? Şöyle 2007-2008 model, düşük km falan bulsak...?

Hayırlı uğurlu olsun, ametokur arkadaşımıza da ERA alıyoruz. Artık gayseri drift diye sayfa açar ahmeti de oraya admin yaparız :D 200 ile viraja girdim, 15 kişiye saldırıdım vurdum vurdum saymadım falan der :D

Hayırlı uğurlu olsun, ametokur arkadaşımıza da ERA alıyoruz. Artık gayseri drift diye sayfa açar ahmeti de oraya admin yaparız :D 200 ile viraja girdim, 15 kişiye saldırıdım vurdum vurdum saymadım falan der :D

Ahahaha :D Ben Combo'yla devam edicem galiba, Allah belasını böyle işin :D

Ahahaha :D Ben Combo'yla devam edicem galiba, Allah belasını böyle işin :D

Aha ben dedim, inadim inat dedin :D

Tapatalk.

Sen komboyu nie satıyon ki ben onu anlamıyom. :D Km az temiz araba yakıtı da az daha ne arıyon. Yük istediğin gibi koy. Yolcu da koy istediğin gibi hemn gamyon hem araba.

Şaka bi yana ben bile bi ara Combo düşünmedim değil ama tek caydıran yılda bir muayene ve yüksek vergi. Bundan sebep de elindeki aracı sakın satmaya kalkma bence

Sen komboyu nie satıyon ki ben onu anlamıyom. :D Km az temiz araba yakıtı da az daha ne arıyon. Yük istediğin gibi koy. Yolcu da koy istediğin gibi hemn gamyon hem araba.

Şaka bi yana ben bile bi ara Combo düşünmedim değil ama tek caydıran yılda bir muayene ve yüksek vergi. Bundan sebep de elindeki aracı sakın satmaya kalkma bence

Valla ne desen haklısın. Araçtan ciddi biçimde memnunum. Bazı dertleri var elbet.. her yıl muayene + 560küsür vergisi + trafik cezalarındaki yüksek meblağlar... Ama bunuda aracı sanayiye götürmeyip masraf etmeyerek amorti ediyorum zaten her türlü...

Bi insanın hissettiği en güzel şey; Arabaya binince yolda kalırım, arıza verir korkusu olmaması. Ben arabama öyle güveniyorumki bugün çıksam İstanbul'a sürecek olsam ordanda tekrar Hakkari'ye gidecek olsam aracın yağına suyuna bakar gazlar giderim öyle de tanıyorum aracımı. Bana mısın demez, yolda koymaz adım gibi eminim...
Ben galiba kıçıma kazık arıyorum, girmeden de rahat edemiycem... BIRAKIN GİRSİN :D

Gel ahmet, hatasız boyasız 70bin kmde 2006 model vectra 1.9cdti satılır, elegance ama comfort jantları var :D

Geri