20.000 liraya hangi arabayı alırsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetokur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ne desen haklısın. Araçtan ciddi biçimde memnunum. Bazı dertleri var elbet.. her yıl muayene + 560küsür vergisi + trafik cezalarındaki yüksek meblağlar... Ama bunuda aracı sanayiye götürmeyip masraf etmeyerek amorti ediyorum zaten her türlü...

Bi insanın hissettiği en güzel şey; Arabaya binince yolda kalırım, arıza verir korkusu olmaması. Ben arabama öyle güveniyorumki bugün çıksam İstanbul'a sürecek olsam ordanda tekrar Hakkari'ye gidecek olsam aracın yağına suyuna bakar gazlar giderim öyle de tanıyorum aracımı. Bana mısın demez, yolda koymaz adım gibi eminim...
Ben galiba kıçıma kazık arıyorum, girmeden de rahat edemiycem... BIRAKIN GİRSİN :D

Yahu harbi komik. Ama araba için değilse bile başka şeylerde de biz de aynı durumu yaşıyoruz. Bi nevi macera aramak gibi birşey.
90 model BMW alıp elinde patlaması da var patlamaması da var gibi bir olay :D

Yahu harbi komik. Ama araba için değilse bile başka şeylerde de biz de aynı durumu yaşıyoruz. Bi nevi macera aramak gibi birşey.
90 model BMW alıp elinde patlaması da var patlamaması da var gibi bir olay :D

Sensör fakiri dümdüz motora sahip eski bmwler, en kötü ihtimal ile blok honlama 400 lira, kapak taşlama 150 lira. Piston kol segman subap gayd subap yayı ne kadar tutarsa yenilediğin taktirde, iyi bakarsan 20yıl gidebilecek bir yapısı var o motorların :D E46 ve E39 ile aşırı elektronik yükleme yapıldı bmwlere, eskilerin yağ bakımını zamanında yaptığın taktirde sorun çıkardığını ben pek duymadım.

Şuanda tok satıcı konumundayım, arabayı ilana koyarım, satılırsa parayı elime alırım. Satılmassa eyvallah, nasılsa araba bende. Akarı yok kokarı yok.
Sonra paranın fotoğrafını çeker buraya koyarım, cebimdeki madeni paralar dahil :D
Bulun bi araba bana derim. Eşşek değiliz buluruz heralde :D

senin ne bmw ne başka bişey almaya niyetin yok harbiden burada milleti tutuyosun ahmet...:)

Ama bu başlığı tamamen 20.000 liraya alınabilecek arabalar diye açtım, konu yine bana döndü :(
[MENTION=55424]954fireblade[/MENTION] Yazın o BMW'yi alıp, ruhsatın fotoğrafını gözüne gözüne sokmazmıyam, yar ben seni vurmazmıyam :D

Arkadasim 2005 corsa 2005 accent vaya 2005 fiesta 20.000 butceye alinacak en uygun araclar gibi gozukuyor.
Sahsen bende 17-20 arasi arac bakiyorum ve kafamda suan bunlar var.

Bütçeniz 20.000 TL ve aşamıyorsunuz. Aslında 18-19 ama max 20.000 yani öyle diyim. Biraz sportif ve sokak serserilerinin eline düşmemiş ve orjinal olmak kaydıyla hangi arabayı alırdınız?...

NOT: lütfen 3 daha koyarım, 5 daha koyarım şunu alırdım demeyelim. Cebinizde 20binden başka gram para yok... Bir de 20bin tl'ye alınacak cenaze gibi araçları yazmayın, piyasasına göre tespit olsun...
EDİT: OPEL OLMAK ZORUNDA DEĞİLDİR.. BENZİNLİ, DİZEL, MARKA FARKETMEZ..

Hocam ne yaptin buldunmu araç?
Suan bende 2005 ustu 20.000 liraya kadar araç bakiyorum..
Ilk gozume carpanlar lancer ve almera bu konuda sitedeki ark larda fikir verirse mmn olurum..

Hocam ne yaptin buldunmu araç?
Suan bende 2005 ustu 20.000 liraya kadar araç bakiyorum..
Ilk gozume carpanlar lancer ve almera bu konuda sitedeki ark larda fikir verirse mmn olurum..

Valla bana mantıklı olarak 3 seçenek çıktı hocam; 99-2000 model ve üstü olmak üzere;

1- Ford Focus
2- Honda Civic (1,6 ies güvenlik paketli)
3- Golf 4

Bitane temiz bişey buldum mesela, ilk sahibinden tüp bile yok, tek parça boya; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...al-guvenlik-paketli-focus-hb-160977098/detay/

focus sport trend ler neydi beahh...jet gibi gelmişti ilk kullandığımda :D

focus SW . normale göre şase biraz daha uzun yola daha güzel yatıyor. Canavar gibi :D

Geri