hocam, senin arabada nasıl devir saati olmaz seninki 2000/2001 yıllarında classic olarak çıkan seridenm i yoksa ?
Aynen abi o seri en sevdiğim yanı torpido ve döşemeler siyah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam, senin arabada nasıl devir saati olmaz seninki 2000/2001 yıllarında classic olarak çıkan seridenm i yoksa ?
hımm, hidrolik direksiyon ve orijinal elektirikli ön camlar var sanırım bizden farklı olarak. ama bana bu serinin ön göğüs hoşuma gitmiyor benim pek
Bugün işte seyir halinde iken araç 45 km buldu kaldı kalacak diye bekleye bekleye bir hal oldum. O kadar yer gezdim en azından bitti. Yine aynı şekilde 20 TL aldım bakalım bununla ne kadar daha gidecek?
şehir içi kullanımlar tam bi muamma. hele kışın daha da bi karışık. yalnız ölçümleri dolu depoyla yapmak daha doğru olur.
Niye be abi güzel geliyo bana
Dolu depo ile biraz sıkıntı işin aslında çünkü 45 litre olan tank bazen 38 litrede filan duruyor. Bende tam boş depo ile yapayım dedim.
tabi, tercih meselesi ama ben bi abimiz yeni aldığında incelemiştim bu klasikleri. bana bizimkilerle bariz kalite farkı var gibi geldi bu ön göğüs malzemesinde. o yüzden sevememiştim.
Kalite farkı var abi bunlar Polonya üretimiymiş hatırlıyorum ilk aldığımızda 10.000 bakımı için gittiğimizde usta söylemişti
bak, bunu bilmiyordum. motorlar, ecotech mi yoksa sizinkinde?