2001 Astra 1.4 Aracıma LPG taktırayımmı?

litresini filan bilmiyorum ben sadece hesapladığımızı söylüyorum 154 ykr çıktı fakat bunu tamamen şehir içinde yapmadık hatta babanım işe gidiş güzergazı trafiksiz dümdüz bir yol biraz da ondan kaynaşlanmış olabilir.
acaba bizim ölçüm şeklimiz mi yanlış??(gazı fulledikten sonra kmyi sıfırlıyoruz ve bi miktar yol yaptıktan sonra tekrar aynı şekilde fulluyoruz ve km ile oranlayınca bu değeri elde ediyoruz)

Bence tüpü doldurun bitene kadar sürün kaça doldurduysanız onu yaptığınız kmreye bölün en sağlamı çünkü diğer türlü bazı pompaların fullerken fazla bastığı için belli olmuyor çok şaşıyor karma yakıtta dediğin olabilir ona bişey demiyorum ama şehir içi eger dedin gibi yakıyor olsaydı gerçekten mükemmelin ötesinde az yakan bir araca sahipsin diyecektim zaten bide şehir içi kullanım dediğin dur kalklı kullnımdır en çok araç durup kalkarken yakkar

Hocam nasıl gerek yok yaw ..1000 km bile yapsa insan 1000 km için ayda 300 ytl verirsin, lpg ile olsa kabaca 200 ytl verirsin. Her ay 100 ytl yi taksitine yatırırsın....Muhakkak ki cok gezen daha karlı ama, ne bilim ben de halen benzindeyim ama taktırdıktan sonraki sorunlar gözümü korkutuyor....

benide taktıkdan sonraki sorunlar çok düşündürüyor,çünkü burda iyi usta yok taktıracağım yer 150 km mesafede. bir sorun olunca direk oraya gitmem gerekecek. ustalarla uğraşmak gerçekten çok zor. ne yapalım ayda 50 ytl fazla verelim sorun yaşamayalım.

bende lpg taktırdım gısne bıse yokk benzıleden ıyı sayılır zaten ılk calısma benzınle 2000ytl taktırdım ama 1,4 bılmıyom ne olur :)

Bence tüpü doldurun bitene kadar sürün kaça doldurduysanız onu yaptığınız kmreye bölün en sağlamı çünkü diğer türlü bazı pompaların fullerken fazla bastığı için belli olmuyor çok şaşıyor karma yakıtta dediğin olabilir ona bişey demiyorum ama şehir içi eger dedin gibi yakıyor olsaydı gerçekten mükemmelin ötesinde az yakan bir araca sahipsin diyecektim zaten bide şehir içi kullanım dediğin dur kalklı kullnımdır en çok araç durup kalkarken yakkar

Onun farkındayım ama hep aynı pompadan dolduruldu zaten araç ondan söyledim.Ama şehir içindede normal kullanımda 170 ykr dan fazla yakmaz hee bu arada gaz aldığımız yerde litresi biraz daha uzuc ondan da olabilir.Birde senin dediğin gibi deneyelim sonucu bildiririm.sağolun.

Geri