arada 3 yas var cdx donanım olarak iyidir ancak ben megane derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizin aracınızda vectra değilmi? neden değiştiriyosunuz?
megane plastik bakalit karışımı bişey, vectranın galvanizli sacıyla boy ölçüşemez, güvenlik herşeyden önce gelir. illaki opel
adamlar ncap testinden 5 yıldız aldı
plastik kullanmalarının bi nedeni var ALLAH korusun siz yaya iken bi megane la çarpalm bi vectra ile
ama vectradan önce meganı denemek lazım yoksa meganı test edemeden gidersiniz
şaka bi yana o malzemeler tmaamen yolcular ve yayaların güvenliği içindir bir çarpma anında onlar darbeyi emer
eski kasa range rover lar meganı II yi çarpıstırıyolar testte range rover sizin o saglam sac dediginiz megane ise plastik ve esnek aliminyum
malesef rrange roverdaki test mankenlerinn koku bacagı kopuyo meganın plastik aksamı tuz buzz ama içerdekilerde bi yaralanma yok
güvenlik+konfor meganedadır siz sert kullanan biri değilseniz zaten megane la vectra arasındaki yol tutus farkınıda anlamassınız bile
sürat olarakta türkiye yollarının kaldıracagı bi limit vardır ikisede o limitleri görür megane da devri iyi ayarlarsanız performans iyidir ben uzun yola çıkardken vectrada megena da olmasına ragmen meganı tercih ediyorum
güvenlik ve konfor açısından