2003 Astra Elegance 22.500 Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DotCom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
her iki motor seçeneği de kullanmış biri olarak 1.6 motoru sadece güç veya performans olarak değerlendirmenin doğru olmayacağını düşünüyorum. bir diğer etken de güvenliktir. araç sollamalarında güven vermeyen bir motor sizi zor durumlarda bırakabilir. bunu da lütfen "ralli mi yapıyoruz?" diyerek yorumlamayın ama vergi ve yakıt avantajı olmayan bu iki motordan 1.4 olanın tercih edilmemesi bence tesadüf değil. arada rakamsal olarak ciddi güç farkı olmamasına rağmen kullanımda ciddi farklar hissediliyor. klima kullanımı da bunlardan biri.

Bende 2001 astra g ELEGANCE Otomatik var.lpg li.136000 de.benimki de lacivert, çok beğenerek aldım.Elegance de lacivert bi başka güzel oluyor içi açık renk olduğundan.değişen yok, tavan hariç boyası var, aldığım adam öğretmendi biraz titizmiş boyatmış arabayı ufak tefek şeylerden, çok bakımlı araç.Bende 19500 e bırakacağım.Daha ilan koymadım.Bu Arada benim araç SEDAN ve 1.6 motor.
Saygılar.

Bende 2001 astra g ELEGANCE Otomatik var.lpg li.136000 de.benimki de lacivert, çok beğenerek aldım.Elegance de lacivert bi başka güzel oluyor içi açık renk olduğundan.değişen yok, tavan hariç boyası var, aldığım adam öğretmendi biraz titizmiş boyatmış arabayı ufak tefek şeylerden, çok bakımlı araç.Bende 19500 e bırakacağım.Daha ilan koymadım.Bu Arada benim araç SEDAN ve 1.6 motor.
Saygılar.

Hayırlı satışlar , hangi şehirdesiniz?

şunuda belirtmek isterim ki yaş olarak yeni araç her zaman iyidir. 2003 araç alacağına 2008-2009 araç almak daha mantıklı değil mi . heleki alacağın araç opel ise.

Model yükselince haliyle fiyatlar da artıyor. O yüzden modeli biraz düşük tutmak gerekebiliyor. uygun fiyata denk gelse 2008 2009 model tabi neden olmasın

* Zevkler ve tercihler kişiden kişiye değişmekle birlikte küçük hacimli araçlarda lacivert renk pek tercih edilmiyor. Bu nedenle de açık renkli emsallerine göre fiyatı biraz düşük oluyor.

* 1.4 twinport Astra'ları fazla hafife almayın, işinizi fazlası ile görür.

Hayırlı satışlar , hangi şehirdesiniz?

Sağolun, KONYAdayım ben. Hızlı tren ile eskişehirden 3 saat:)

2001 astra 1.6 elegance otomatik(ş. içi 8.2 lt yakıyor. 8,2*2,45=20 kuruş)

16 AD 771(1 lira bile hasar kaydı yok)

araç bakımlıdır.Lacivert Renk ve sedan

1.6 16 valve ECOTEC motor

103 hp 150 tork

136000 km de

abs

klima

4 hava yastığı

4 cam otomatik

aynalar otomatik

ön arka sis farı

ön arka kol dayama(ön kol dayama serviste taktırılmış)

sıralı lpg sistemi

4 lastik sıfır

elegance modele özel açık renk döşeme ve 4 lü cd changer

Orjinal yedek anahtarı da var.

Cruise yok ama tesisat hazır.100 liraya takarlar.Çünkü araç Z motor.

Son düzenleme:
Açıklamalar için teşekkürler.

Yeni almış sayılırsınız , neden satıyorsunuz?

Hayırlı satışlar.

Açıklamalar için teşekkürler.

Yeni almış sayılırsınız , neden satıyorsunuz?

Hayırlı satışlar.

Eşim İçin Almıştım Aracı.Pek Kullanamadı Açıkçası Sinmedi İçine Büyük Geliyor Biraz Şehir İçinde.Honda Jazz Tarzı Bi Araç İstiyor. O yüzden Satıyorum.Aklına Birşey Gelmesin.Otomatiği Muazzam Çalışıyor Tık Yok.

Eşim İçin Almıştım Aracı.Pek Kullanamadı Açıkçası Sinmedi İçine Büyük Geliyor Biraz Şehir İçinde.Honda Jazz Tarzı Bi Araç İstiyor. O yüzden Satıyorum.Aklına Birşey Gelmesin.Otomatiği Muazzam Çalışıyor Tık Yok.

Açıklama için teşekkürler.

Geri