arkadaşım hayırlı olsun bendede var yeni aldım 2002 modekl lpg litente tutukluk yapıo bi bilgin varmı ? bilecikte arabanın markası ne onu b ilmiyo oto sanayiciler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harfiyen katılıyorum ve her gecen gun neden lpg ye gecıs yapmıyorum dıye kendime kızıp,hayıflanıyorum...Günde 45km en azından ayda 1000km yapar. Bence hemen taktır derim 1yıla kalmaz parasını amorti eder Tolga. Bende 1.6 astra-g var herhalde aşağı yukarı yakıt sarfiyatları aynıdır diye düşünüyorum.Şuan için km de sakin kullanırsam 165kuruş ve azcık dahada aşağısı deli gibi klima acık bastırırsamda(otobanda 200km/saat hızla) 215 kuruş gibi yakıyor. Yalnız herkesinde dediği gibi usta çok önemli bu işte. Ben marka olarak BRC kullanıyorum son derecede memnunum.
Harfiyen katılıyorum ve her gecen gun neden lpg ye gecıs yapmıyorum dıye kendime kızıp,hayıflanıyorum...
gökhan ben de hep öyle avutuyorum kendimi çok yol yapmıyorum falan diye ama aslında lpg cok mantıklı tabii gazın fiyatı artmaz ise şimdiki sistemlerde öyle pek performans kaybı yaşamıyorsun eskidendi onlar şimdi ne lüx araçlara lpg taktırıyorlar inanamazsın,ayrıca aracın bakımlıysa gaz da da cok sağlıklı çalışıyor ama montaj ve işçilik çok önemli tabii, aslında paraya kıyıp teleflexs gfi taktırmak lazım dünyanın en iyi sistemiCengiz abi senin araba bende olsa bende çelişkide kalırdım belki ama şu da var en kötü ihtimalle %30 tasarruf edeceksin.Zaten arabayla yarışmadığın için çekişteki farkı sadece dynoda anlayabilirsin.Eğer çok yol yapmıyorsan belki gerek yok ama aklın yolu lpg ne yazıkki Türkiye şartlarında...
Teşekkür ederim cok memnun um herkesede tavsıye ederım hala en ufak arıza lambası yanmadı cekıs dusmedı benzındede %35-40 arası dusu oldu 200 tl yakıyor km de bende memnunun benım ıcın km de 200 tl yakması yeterlıydı ve bu hedefe ulastım daha assagısı olsun dıye bır cabam yok cunku aynı zamanda 2010 model doblo var yenı kasa 1.6 dızel oda 200 tl yakıo
Harfiyen katılıyorum ve her gecen gun neden lpg ye gecıs yapmıyorum dıye kendime kızıp,hayıflanıyorum...