2004 Astra H Elegance IDSplus+Xenon Paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan planner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

planner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
İşte benim yavru. :) Yaklaşık 5 senedir bende. Özelliklerini Opel forumunda yazmama gerek yok sanırım. Elegance donanım seviyesine ek olarak alınan Xenon Paket ve IDSplus Paket mevcut.

s5000727.jpg

s5000729.jpg

s5000728.jpg

s5000725.jpg

s5000722.jpg

s5000743l.jpg

s5000740.jpg

Son düzenleme:
Yol bilgisayarı Türkçe ilginç. Bende 2005 var, yol bilgisayarı türkçe değil ve dahada önemlisi jantlarım 4 bijon. 2004 modelde 5 bijon. Manuel modellerde sport tuşu oldugunu bilmiyordum. Sport tuşu hakkında biraz bilgilendirirmisiniz.

Yol bilgisayarı Türkçe ilginç. Bende 2005 var, yol bilgisayarı türkçe değil ve dahada önemlisi jantlarım 4 bijon. 2004 modelde 5 bijon. Manuel modellerde sport tuşu oldugunu bilmiyordum. Sport tuşu hakkında biraz bilgilendirirmisiniz.
Yol bilgisayarı dil ayarı settings'ten yapılabiliyor. Sizde de seçenek olması lazım. Yoksa da sanırım güncelleme ile koyulabilir.

Jantlar ve spor sürüş modu IDSplus opsiyon paketi içinde gelen özellikler. Bunun yanında sürekli süspansiyon kontrolü, ESP, alçaltılmış spor şasi ve parametre kontrollü direksiyon da bu paket içindeki özellikler. Spor sürüşe aldığınızda süspansiyonlar biraz daha sertleşiyor, araç gaz tepkilerine daha duyarlı hale geliyor. Yani bir anlamda tek tuşla modifiye özellik kazanmış oluyor. Özellikle otoban sürüşlerinde zevk veren bir özellik.

Son düzenleme:
Yavru güzelmiş :) İç tarafının ahşap olanını da ilk görüyorum bu arada.Baya donanımlı görünüyor.Kazasız belasız.

Dil ayarını settings ten Türkçe yapamıyorum. Güncellemeyi servistemi yaptırmam gerekiyor. Sport düğmesini otomatikte denemiştim ama manuelde hic denemedim. Olması gereken bir özellikmiş..

Dil ayarını settings ten Türkçe yapamıyorum. Güncellemeyi servistemi yaptırmam gerekiyor. Sport düğmesini otomatikte denemiştim ama manuelde hic denemedim. Olması gereken bir özellikmiş..
Servise bir danışmakta fayda var. Muhtemelen yüklenebilir bir özelliktir. Diğer uyarıların da Türkçe çıkması güzel. Örneğin "Silecek Suyunu Kontrol Ediniz veya Buzlanma Tehlikesi" gibi.

Otomatikteki Sport tuşu sadece vites geçişlerini ayarlayan bir sistem. Bunda ise sınıfında hiç olmayan bir özellik, elektrikli süspansiyon ile çalışan bir sistem var. Şimdi Mercedes, Insignia gibi üst sınıflarda koydukları bir özellik bu. Bu sınıfta ben başka görmedim. Çünkü elektrikli süspansiyon gerektiren pahalı bir sistem. Zaten IDSplus sisteminin en büyük özelliği süspansiyon sertliğinin yol, yük ve sürüş durumuna göre sürekli olarak araç tarafından ayarlanması.

Yavru güzelmiş :) İç tarafının ahşap olanını da ilk görüyorum bu arada.Baya donanımlı görünüyor.Kazasız belasız.

O zaman biraz daha detay fotoğraf koyayım ;)
s5000734.jpg

s5000735.jpg

s5000746.jpg

Son düzenleme:
Maşallah çok güzel araç.İds plus lu bir astrayı denemek güzel olurdu...

Geri