2004 Astra H Elegance IDSplus+Xenon Paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan planner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
renk çok ama çok güzel zaten Astra H oldu mu Xenon far şart e tabi IDS+Plus ayrı bir güzellik tek eksik cam tavan oda kesinlikle olması gereken bişey ama olmadığı halde bile gerçekten göz alıcı bir güzelliği var aracın kazasız belasız günlerde kullanın

aynı araçtan vardı bendede bir zamanlar. benzine para yetiştirebilsem birdaha alırım.yada fazla param olsa yine alır koyarım kapıya. kadife koltuklar. aracın işçiliği mükemmel. ıds plus ın verdiği zevk hala aklımda. Allah kazadan beladan korusun inşallah

benim arabada sport acaba bu ids+plus bende de varmi

nerde yazar abi olup olmadigi bu arada sport basinca araba baska bisey oluyo yaw gecen yaz edirne istanbul arasi bayagi yüklendim yol bostu 200-235 arasi bayagi gittim nerdeyse depo ibresinin düstügünü gözümle takip edecekdim (laf aramizda su gibi yakti)

agrasiv ve sport modunda kullanimda dogal olarak cok yakar normaldir..gösterge tablasunda ids+ yazmiyormu bir dikkat et bakalim ama sport tusu varsa elbetteki vardir..

Maşallah

Kazasız, belasız ve cezasız kullanın.
Teşekkür ederim.
güle güle kazasiz belasiz kullanin ..
Teşekkürler, cümlemize...
Maşallah çok güzel araç.İds plus lu bir astrayı denemek güzel olurdu...
Teşekkürler.
renk çok ama çok güzel zaten Astra H oldu mu Xenon far şart e tabi IDS+Plus ayrı bir güzellik tek eksik cam tavan oda kesinlikle olması gereken bişey ama olmadığı halde bile gerçekten göz alıcı bir güzelliği var aracın kazasız belasız günlerde kullanın
Evet, gerçekten araç hala ilgi ve dikkat çekiyor. Özellikle renk, jantlar ve farlar yüzünden olsa gerek.
aynı araçtan vardı bendede bir zamanlar. benzine para yetiştirebilsem birdaha alırım.yada fazla param olsa yine alır koyarım kapıya. kadife koltuklar. aracın işçiliği mükemmel. ıds plus ın verdiği zevk hala aklımda. Allah kazadan beladan korusun inşallah
Ben de zaten LPG kiti taktırdım. 1,5 senedir öyle biniyorum. O zevki daha ucuza yaşar oldum. Gerçekten malzeme ve işçilik süper. Bazen arabaya bakınca GM'nin neden battığını anlıyorum. :)
benim arabada sport acaba bu ids+plus bende de varmi
Kontağı kapattığınızda IDS+ lambası kadranda yanıyorsa vardır. Aracınız manuel mi?
nerde yazar abi olup olmadigi bu arada sport basinca araba baska bisey oluyo yaw gecen yaz edirne istanbul arasi bayagi yüklendim yol bostu 200-235 arasi bayagi gittim nerdeyse depo ibresinin düstügünü gözümle takip edecekdim (laf aramizda su gibi yakti)
Siz gene de o süratlerden uzak durun :)
Maşallah dolu dolu bir araç,Cam tavan da olsa tadından yenmezmiş.
Cam tavan 2004 senesinde yoktu benim bildiğim, sonradan geldi. Olsa güzel olurdu gerçekten.

Geri