2004 Astra H Elegance IDSplus+Xenon Paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan planner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
manuel hic dikatimi cekmedi saniyorum yok
Şimdi manuellerde Sport Modu sadece IDS+ paketi ile gelen araçlarda var. Ama yurt dışını bilemem, orada farklı donanım paketleri olabiliyor. Dediğim gibi araçta kapılar açılınca ve kontak kapatılınca kadranda IDS+ lambası yanması lazım.

Şimdi manuellerde Sport Modu sadece IDS+ paketi ile gelen araçlarda var. Ama yurt dışını bilemem, orada farklı donanım paketleri olabiliyor. Dediğim gibi araçta kapılar açılınca ve kontak kapatılınca kadranda IDS+ lambası yanması lazım.

evet aynen dedigin gibi.bende de durum ayni ve manuel 6 vites..

Cook guzel arac masallah bole dolu dolu araclari cok sewiorm. Zamaninda kiyicaksin parana alicaksin kullanicaksin 5 6 sene cok mantikli bi secim yapmissiniz gercekten. Arabanizi secme ozgurlugunuzu kendinize tanimaniz cok onemli bi sey,ben bunu zamaninda yapmadim ve kahrini cekiyorum resmen :D Masallah kazasiz belasiz surusler dilerim...

Cook guzel arac masallah bole dolu dolu araclari cok sewiorm. Zamaninda kiyicaksin parana alicaksin kullanicaksin 5 6 sene cok mantikli bi secim yapmissiniz gercekten. Arabanizi secme ozgurlugunuzu kendinize tanimaniz cok onemli bi sey,ben bunu zamaninda yapmadim ve kahrini cekiyorum resmen :D Masallah kazasiz belasiz surusler dilerim...
Teşekkür ederim. Aslında ben de aracı 1 yaşında iken 2. el aldım. Ama özelliklerini bilerek ve isteyerek. Severek kullandığım Focus Ghia'yı verip aldım. Gerçekten çok dolu bir araç ama bunları bilene. Yoksa ABS+klima varsa araca "full" diyen piyasada bu özelliklerin malesef yeterince kıymeti bilinmiyor.

Bu da benim yavrum :)

Bu da benim opel astra :)

Ekli dosyalar

• Görüntü0787.webp
    Görüntü0787.webp
    69.7 KB · Görüntüleme: 18
  • Görüntü0762.webp
    Görüntü0762.webp
    45.1 KB · Görüntüleme: 15
  • Görüntü0773.webp
    Görüntü0773.webp
    63.1 KB · Görüntüleme: 15