2004 astra yerine corolla!

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Siteyi ziyaret et
Uzun süredir düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım.

Eylül ayında 2004 astra g NB elegance araç aldım. Bana aşağı yukarı 20.000 ytl ye geldi. 60.000 km. Temiz güzel bir araç...

Ancak süspansiyonlar çok sert. Dolayısıyla da araç pek konforlu değil. Şimdi düşünüyorum; acaba bunu uygun bir şekilde elden çıkarsam da 2003 2004 model corolla mı baksam diye? Bu araçları kullanan var mı konfor açısından astradan farklılar mı? Ve diğer açılardan?

Bir de kafa kafaya takas yapılır mı? Piyasası nasıl corollanın?

corollalar zayıf yol tutuşuna sahiptirler. bununda nedeni yumuşak süspansiyon sistemi. benim için konfor önemli diyorsanız kesinlikle corolla veya civic öneririm

corollada yol tutusu yok...motorları ıyıdır.pek sorun cıkarmazlar...ama konforlu bı arabaya bınmek ıstıyorum dıyorsanız megane ı onerırım...

Konu sadece süspansiyon sertliği ise corolla daha yumuşaktır ama yumuşaklığın dezavantajlarına da sahiptir...

corollalar opellerden daha konforlu
opellerin tek avantajı yol tutuş, sizler gibi rallici gençlik olmadığıma göre benim için konfor önemli

bende corolla ile astra arasında gidip geldim ve sonuçta param yetmediği için astra aldım 2004 confort 18000 ytl. dediğingibi çok sert araba konfor yok, lastik havaları biraz fazla olsa tavşan gibi zıplamaya başlıyoruz. aklım hala corollada ozam onların 2004 modelleri 24-25000 ytl idi.

yolların çoğunluğu otoban olmayan ülkemizde bu kadar sert amortisörlü araba kullanmak bana mantıklı gelmiyor

100-150 ile giderken önüne bişey fırlar o zaman ararsın sert süspansiyonu :D ben memnunum çünkü yol tutuş güvenlik benim için daha önemli.tabii ki sportif kullanım için de sert süspansiyon avantaj her zaman.

Geri