2004 astra yerine corolla!

100-150 ile giderken önüne bişey fırlar o zaman ararsın sert süspansiyonu :D ben memnunum çünkü yol tutuş güvenlik benim için daha önemli.tabii ki sportif kullanım için de sert süspansiyon avantaj her zaman.

hızlı gitmek marifet mi?
ben yavaş gider zaten güvenli olurum

doğru söylüyorsun tabii ki de yavaş gitmek her zaman güvenli . insan hayatında belki de hiç kullanmayacağı şeyler için bedeller öder güvenliği için ya bir gün olursa diye yangın tüpü,ilk yardım çantası,hava yastığı vb. gibi. olur da birgün birşeyler ters gider hızlı gitmek de gerekebilir ve böyle bir zamanda ben hızlı giderken de daha güvenli olabilecek bir aracı tercih ederim her zaman.

Anladığım kadarıyla corollaların yol tutuşu astraya göre zayıf. Bu herkesçe böyle. Ama zayıf derken hiç yok demek de değil herhalde. Yani yine ortalama bir yol tutuş sağlıyordur bize. Bu da bir arkadaşın dediği gibi Türkiye şartlarında yeter aslında.

Peki 2004 astra g elegance ile 2003 2004 corolla kafa kafaya takas edilir mi?

Anladığım kadarıyla corollaların yol tutuşu astraya göre zayıf. Bu herkesçe böyle. Ama zayıf derken hiç yok demek de değil herhalde. Yani yine ortalama bir yol tutuş sağlıyordur bize. Bu da bir arkadaşın dediği gibi Türkiye şartlarında yeter aslında.

Peki 2004 astra g elegance ile 2003 2004 corolla kafa kafaya takas edilir mi?

sen aslında astrayı ucuz almışsın dün form da vardı bi arkadaş 2001 cd ye 18 falan diyordu. 2004 corolla terralar 22 civarında sol modelleri ise 23-24 civarında bu açıdan bakınca neden olması takas olabilir.. ancak astranın ikinci eli corallaya göre sanki daha iyi en azında bizim burda öyle

doğru söylüyorsun tabii ki de yavaş gitmek her zaman güvenli . insan hayatında belki de hiç kullanmayacağı şeyler için bedeller öder güvenliği için ya bir gün olursa diye yangın tüpü,ilk yardım çantası,hava yastığı vb. gibi. olur da birgün birşeyler ters gider hızlı gitmek de gerekebilir ve böyle bir zamanda ben hızlı giderken de daha güvenli olabilecek bir aracı tercih ederim her zaman.

:good: :good: :good: arkadaşlar ben bindiğim her aracı denerim.gerçektende astra g mükkemmel aracın alçaklığı ve süspansiyonları biraz sert olduğu için çok iyi yol tutuşu sağlıyor ve sürücüsüne güven veriyor.

sizi bilmem ama benim için canım daha değerli hem öyle okadarda konforsuz bir araç değilki şuan değiştirecek olsam yine astra alırım.:alkis:

hem yol tutuş hem konfor diyorsan Bora derim...

corollada yol tutusu yok...motorları ıyıdır.pek sorun cıkarmazlar...ama konforlu bı arabaya bınmek ıstıyorum dıyorsanız megane ı onerırım...

aynen katiliyorum almayi dusundugun corollayi 2 sene kullandim 1.6 sol du corollayi satip daha sonra megane aldim on takimlarindaki ses yuzunden arabadan sogudum,corolla periyodik bakim disinda tek kurus masraf cikarmadi megane biraz masrafli olmasina ragmen kesinlikle cok konforlu bir arac....

megan2 demeyin bana hele hele 1.6 motoru olanları !
konfor istediği kadar olsun isterse mercedes konforu olsun araba doğuştan sorunlu!!!

konfor ve yol tutuş derseniz tek kelimeyle CİVİC derim! kullananlar bilirler...

toyota civicten daha konforlu bir araç ama yol tutuşunda ürkütüyor yüksek süratlerde...

yoksa her araç 120 km hızla giderken korkutmaz, ama bir civic le 240 basarken daha gidecekmi diye düşünüyorsunuz...

2-3 yıl kadar 94 corolla kullandım. Neredeyse o bile benimkinden daha konforluydu. Abarttım mı acaba?:) Opeller gerçekten çok sert süspansiyona sahip. Biraz daha konfor düşünülebilirdi.

Corolla konusunda ise sorunsuz ve konforlu olduğu yazılmış. Daha ne olsun? Amma velakin bugün biraz baktım da corolla sol ların ikinci eli bir hayli yukarıda. Belki bir süre sonra avensis olur. Belli mi olur?:good:

Geri