2004 astra yerine corolla!

focus eski başarısını kaybetti corollayıda göklere çıkarmışsınız kusura bakmayın ama stil, hız, güvenilirlik, sportiflik hepsi opelde mevcut konforluda ayrıca, siz sert demişsiniz ama testler öyle demiyor hem konforlu hem sportif sadece opel ayrıca astranın iyi yol tutuşu sadece süspansiyonlarının sert olmasından gelmiyor GM'un Delta Platformunun başarısından geliyor. Astra, Pontiac G5, Chevy Cobalt, HHR gibi araçların ortak kullandığı ve başarısı kanıtlamış bir platform DSA Şasiside dahil tabii neyse fazla uzatmanın anlamı yok Astra sınıfının en iyi aracı H kasa astraların süspansiyonları daha sert g lerin o kadar konforsuz olduğunu düşünmüyorum kullanmış biri olarak

Bence Astra'dan şaşmamalı,hem o kadar da konforsuz bi araç değil her zman güvenlik daha önemli benim için her yolun durumunu ezberleyemeyiz yada tahmin edemeyiz ne olucağı belli değil fiyatı da corollaya göre daha düşük hacim bakımından iyidir ona sözüm yk ama astra diyorum her zman...

2004 corollalar astra g lerden daha büyük değil hele H kasalar ondan çok daha büyük ayrıca hb corollalar bagaj kapasitesinde sıfır küçük sınıf araçlar kategorisinde resmen ( bagaj kapasitesinde)

Megana alınacak bir araba değil kesinlikle..Sen astranı iyi bir fiyata almışsın geçen sene bu sıralar 2004 njoy baktığımda 20-22 arasına gidiyordu.
Bir arkadaşımda 2004 corolla otomatik var, 100 km de 9.2 lt yakıyormuş.
Herkes astarnın yol tutuşu avantajından bahsetmiş ama rakiplerine göre yakıt sarfiyatında da astra daha iyidir.

toyota kendini gün geçtikçe geliştiriyor. eskiden donanım fakiri, yol tutuşu kötü bir araba idi. ama yeni toyota yı binmenizi tavsiye ederim. hem donanımlı hem yol tutuş problemi düzeltilmiş. haa bi de unutmadan toyota tasarım özürlüdür ve hala devam ediyor bu şekilde, bi türlü güzel araba üretemiyorlar. son auris fiyasko, corollanın ön tasarımı çok güzel ama arka tasarımı hiç yaratıcı değil.
opel'in ise bu konuda üstünlüğüne hiç kimse söz edemez, gerçekten çok güzel araçlar üretiyor, zaten astra h lara hastayım

genelde herkes corolla için konforlu, sorunsuz ancak yol tutuşu iyi değil demiş. bu arabaların hiç mi yol tutuşu yok. sonuçta her gün 180-200 km hızla gidmiyoruz öyle yol nerde. bence astraları fazla abartıyoruz. çok sert araba zıplaya zıplaya gidiyoruz. bence corolla astradan daha iyi param olsa corolla alırım.

yüksek hızlarda 130-140dan sonra ani hareketlerde araç kontrolü biraz zor oluyor

Arkadaşlar hepimizin bindiği araba opel! Opeli kötüleyen yok! Opel de son derece iyi bir araba. Fakat biraz süspansiyonları sert bu da konforu etkiliyor. Kabul edelim. Corolla ise biraz daha konforlu. Yol tutuş corolla da daha zayıf olabilir. Bir şey diyemem ama sonuçta bence her ikisi de güzel araba. Konfor diyen corolla; yol tutuş diyen opel alacak...

Arkadaşlar hepimizin bindiği araba opel! Opeli kötüleyen yok! Opel de son derece iyi bir araba. Fakat biraz süspansiyonları sert bu da konforu etkiliyor. Kabul edelim. Corolla ise biraz daha konforlu. Yol tutuş corolla da daha zayıf olabilir. Bir şey diyemem ama sonuçta bence her ikisi de güzel araba. Konfor diyen corolla; yol tutuş diyen opel alacak...

arkadaş koymuş bence son noktayı :rock

genelde herkes corolla için konforlu, sorunsuz ancak yol tutuşu iyi değil demiş. bu arabaların hiç mi yol tutuşu yok. sonuçta her gün 180-200 km hızla gidmiyoruz öyle yol nerde. bence astraları fazla abartıyoruz. çok sert araba zıplaya zıplaya gidiyoruz. bence corolla astradan daha iyi param olsa corolla alırım.
Yol tutuşu var olmasına ama limitli yani astra ile girdiğin virajlara corollayla girmeye kalk vay haline dizel corolla hb kullandım otobanda 120 130 arası giderken çok tedirgin hissetttiriyor yani direksiyonu bıraksam savruluvericem gibi şerit değiştirmek ayrı bir eziyet ama bunu hissettiriyor sadece olan bişi yok tabii o bakımdan kötü diyemeyiz ama corsayla bile 120 130 la gittimi hissetmiyorum gerisine siz karar verin

Geri