15 jantın surtme vs gıbı problem yol acmaz benım aracımda coorsa ve 17 jant kullanıyorum 15 jant takıcagınıza hıc takmayın bence kapak dha guzel durur. kucuk jantta zaten jantın modelı bıle bellı olmuyor....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aracım 1,7dizel motora sahip olsaydı 17 jant düşünürdüm fakat 1.3lük dizel motorun o ebatlardaki jantları kaldırabileceğini sanmıyorum.1 inçlık artış yeterli olur görüşündeyim.zaten spor paketli corsa c lerdede 15 jant mevcut.15jantta çeşitte fazla uygun ofsetli bir jant ve lastik düşünüyorum.15 jantın surtme vs gıbı problem yol acmaz benım aracımda coorsa ve 17 jant kullanıyorum 15 jant takıcagınıza hıc takmayın bence kapak dha guzel durur. kucuk jantta zaten jantın modelı bıle bellı olmuyor....
resimdeki bmw sizinmi?kıyak arabaymış.bendede e36 mtech 3.20ci m52vanos motor siyah vardı sürüş zevkini hiçbi araca değişmem yakıt masrafı yüzünden veda etmek durumunda kaldım.son zamanlarında sanki araç benim degilde benzin istasyonu sahibinin gibi hissetmege başlamıştım.agresif spor kullanımda km ye 75-80 krş arası yakıyodu. sizinkini yakıtı nasıl acaba?15 jantın surtme vs gıbı problem yol acmaz benım aracımda coorsa ve 17 jant kullanıyorum 15 jant takıcagınıza hıc takmayın bence kapak dha guzel durur. kucuk jantta zaten jantın modelı bıle bellı olmuyor....
dedigim gibi 15 jant düşünüyorum samsunda 4-5 yer dolaştım 15 jant ebatı için 550tl diyorlar.degişik modeller var ama fiyatı 550tlde sabitlemişler.lastik olarakta michelin eneji lastigi düşünüyorum.arkadasım 15 jantta 185 55 15 kullan suspansıon ıcın ıyıdır 50 yanakda bırazdaha sert olur ve gırdıgın her cukuru hısseder sın lastık olarak hem ekonomık hem kalıtelıde ıse dunlopu onerırım jant modellerı ıcın bana bi mail atarasan sana yardımcı olurum bu sektordeyım ben
jant lastıkde yardımcı olunur arkadaslar world-of-wheels@windowslive.com
sanınrım bmw niz tüplü olsa gerek çünkü ben idda ediyorum eski benzinli bmw mi oldugu yerde rolantide çalıştırsak ve bu süre zarfındada yeni corsamla agresif bi kullanımda yolda seyretsek.yinede bmwden fazla yakmaz eminim.dogru bi ölçüm yaptıgınızdan eminmisiniz?yeni bmw nize bi lafım yok ondan kullanmadım bilemem.6silindirli 3.20 e36dan bahsediyorum.resımde gordugunuz arac benım bmw her zamn benım ıcın cok farklıdır bundan once e 36 3 20 vardı ve motor sesını dınlemek ıcın sadece gece cıktıgımı hatırlıyorum yakıt konusuna gelınce 3 20 ve suan kı compact ıkısıde opel corsam dan daha az yakıyor
e36 tüpte 250-300 yakıyodur herhalde gerçi tüpte bile 350 civarı yakıcagını düşünüyorum.?e36 250 300 yakıyordu normal kullanımda yanı fakat corsa 300 350 yakıyor corsanın hesabı cok acık ve net 20 tl benzın 46 km yolgıdıyor hıc ama hıc sasmıyor