Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaw!!! yokmu formda corsa c ye uygun 15 inçlik jant önerisi?yanlız foto ile öneride bulunursanız sevinirim çünkü marka ve çeşit fazla bilmem.hala ilk fotoda koydugum jantı almayı düşünüyorum.ofsetinide bilmiyorum bilen arkadaş varsa vede yazarsa sevinirim.hatta bu jantı corsa c de kullananlar varsa jant hakkındaki görüşlerini bekliyorum...
yaw!!! yokmu formda corsa c ye uygun 15 inçlik jant önerisi?yanlız foto ile öneride bulunursanız sevinirim çünkü marka ve çeşit fazla bilmem.hala ilk fotoda koydugum jantı almayı düşünüyorum.ofsetinide bilmiyorum bilen arkadaş varsa vede yazarsa sevinirim.hatta bu jantı corsa c de kullananlar varsa jant hakkındaki görüşlerini bekliyorum...
aracımda bi kaç yenilik yaptım; jant kapakları ve plaka çerçevelerinden kurtulup,muz diye tabir edilen sileceklerden kullandım, koltuklarda açık sarı kılıf kullandım.yeni görünümünün daha agresif oldugunu düşünüyorum.eski hali sanki bayan arabasını andırıyodu.
aracımda bi kaç yenilik yaptım; jant kapakları ve plaka çerçevelerinden kurtulup, koltuklarda açık sarı kılıf kullandım.yeni görünümünün daha agresif oldugunu düşünüyorum.eski hali sanki bayan arabasını andırıyodu.