yaw gorende sancak ben hıc bmw kulanmadım hayal kuruyorum sızınkınde demek problem varmıs suankı compact bıle gayet az yakıyore36 tüpte 250-300 yakıyodur herhalde gerçi tüpte bile 350 civarı yakıcagını düşünüyorum.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaw gorende sancak ben hıc bmw kulanmadım hayal kuruyorum sızınkınde demek problem varmıs suankı compact bıle gayet az yakıyore36 tüpte 250-300 yakıyodur herhalde gerçi tüpte bile 350 civarı yakıcagını düşünüyorum.?
copactın az yakması normal çünkü 3.16 1.6 motor var.ama benim bahsettigim aracımın egzost lambda sensöründe agrıza vardı yakıt tüketimini etkileyen bi parça ama o kadarda degil.ustaya sormuştum.hatta aracı satarken bir çok kişi bana 3.20 lerin 3.16lara nazaran daha fazla tutldugunu yakıt tüketimlerinin nerdeyse aynı olldugunu.3.20nin çok çevik olldugu için talep gördügünü söylemişlerdi 3.16 alasım vardı onuda bu gibi yorumları çok duydugumdan vaz geçmiştim.yaw gorende sancak ben hıc bmw kulanmadım hayal kuruyorum sızınkınde demek problem varmıs suankı compact bıle gayet az yakıyor
yaaa bılmıyorum belkı ılk arabam 3 .20 dıye hc benzın falan dusunmuyordum bas basa bıldıgın kadar kopek gıbı gıdıyordu bu corsa hem gıtmıyor hem yakıyor cok canımı sıkıyorcopactın az yakması normal çünkü 3.16 1.6 motor var.ama benim bahsettigim aracımın egzost lambda sensöründe agrıza vardı yakıt tüketimini etkileyen bi parça ama o kadarda degil.ustaya sormuştum.hatta aracı satarken bir çok kişi bana 3.20 lerin 3.16lara nazaran daha fazla tutldugunu yakıt tüketimlerinin nerdeyse aynı olldugunu.3.20nin çok çevik olldugu için talep gördügünü söylemişlerdi 3.16 alasım vardı onuda bu gibi yorumları çok duydugumdan vaz geçmiştim.
babam cabrıo araba alana kadar bunla devamyasin kardeşim black and white ı satıcak olursan haberim olsun
o zamn problem yok beklmeye devam gercı senın arabada benımkınden farkı yok tabenimde acelem yok zaten
üstat bende bmw ye talip olayım kaç model ne kadar istiyon?o zamn problem yok beklmeye devam gercı senın arabada benımkınden farkı yok ta
harbiden arabaların 2 side10 üzerinde 10 numara üstadım.ama ne varki bende o kadar yok.hatta şu sıralar metelige kurşun atıyoz...bu nedır ya herkez arabalara talıp arac 2004 27 gıbı bır rakam var kafamda konusurz yıne