2004 Vectra 2.0 T alsam mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hdereli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak arkadasımız yukarıda yazmıs 100 ytl ile gittiği km yi valla benim 1.6 astra ondan cok yakıyor 100 ytl ile 250 km gidebiliyorum :(
benim yazdigim rakamlar normal kullanimda :) eger basarak kullaniyosan normal :) ben basarak kullandigimda bi depo ile yani 180-190 liralik benzinle 420 km yaptigimi bilirim :(

bende ayni aracin 2006 model makyajlisi var. makyajlilarda ön kaput aluminyum oldugu icin duzeltmesi cok zor ufak bi hasarda degistirmek gerekiyo. ama makyajsizlarda nasil onu bilmiyorum. arac yakit olarak ankara trafiginde normal kullanimda 11 lt civarinda yakiyo. 100 liralik 97 oktan benzinle 280 km yapiyorum. astra motoruyla ayni degil. saab motoru kullaniliyo. triger kayis degil zincirlidir. fabrika verisi 175 bg 265nm tork var 0-100 hizlanmasi 9 sn. ben 2008 nisandan beri kullaniyorum cok memnunum. aracima chip yaptirdim su an 206 bg 315 nm tork var. kisacasi almanizi tavsiye ederim... baska sorunuz olursa yanitlamaya calisirim...

bugün bi usta ile görüştüm. bostancı sanayiden. bizler eti budu belli insanlarız. turbonun bana ilerde problem yartabileceğini, altından kalkamayacağımı, yakıtının fazla olacağını söyledi. 37-40 Krş yakacağını söyledi. LPG ile verim alamayacağımı söyledi. 1600cc motordan şaşma dedi. biraz korktum. şimdilik bu konuyu beklemeye aldım.

belki son kasa Astra 1.6 bakarız. hatta cdti ler de keseme uygun.

yanlış anlama ama ford ka da zincir kullanıyor :D

yok doğrudur elbetki çok marka kullanıyordurda opelin kullanması hoşuma gitti çünkü benim bildiğim zincir olanlar ömrü çok uzun ve kumar riski yok yani hepimiz normal kayışlarda kumar oynuyoruz fabrika ortalama 50 bin km desede onlarda bilemiyor 30 bin de bile kopan kayışlar var ama gel görki 120 binde bile kopmayan kayışlarda var zincirde bu risk minumumda.. o açıdan opeli tebrik ettim opel genelde bu tip şeyleri pek umursamaz sürücü düşünsün der çıkar işin içinden. :D

al yaa tup takarizzzz

bugün bi usta ile görüştüm. bostancı sanayiden. bizler eti budu belli insanlarız. turbonun bana ilerde problem yartabileceğini, altından kalkamayacağımı, yakıtının fazla olacağını söyledi. 37-40 Krş yakacağını söyledi. LPG ile verim alamayacağımı söyledi. 1600cc motordan şaşma dedi. biraz korktum. şimdilik bu konuyu beklemeye aldım.

belki son kasa Astra 1.6 bakarız. hatta cdti ler de keseme uygun.

arkadaşım zaten o düşünce içindeysen hiç bulaşma çünkü bu arabalar keyif arabası lüks arabalar içine bindiğinde direksiyonun başına geçdiğinde her dakkasından zevk alıcağın arabalar kendini gerçekden direksiyonun başındayken çok öenmli değerli biri olarak hissedebiliceğin arabalar sana o hissi veren araçlar heleki 2.0 turbosu ben 1.6 sından bukadar keyif alıyorsam 2.0 herhalde çok daha güzeldir..

eğer o tip bir düşünce içindeysen zaten 1.3 güzel piyasa işi bri dizel araba al bence.. ustalara sorarsan zaten onların diyiceği bellidir 1.3 1.4 dizelleri önerirler işde fiat albea megan 2 astra falan opelide pek önermezler çoğu.. onlarda haklı eleştirmek için demiyorum onlarda esnaf neticede esnaf gözüyle bakıyorlar arabaya..

onlar için yukarda yazdığım zevk keyif performans hiç önemi yok öncelik yedek parça az yakması ikinci elinin olması falan filan onlarda haklı o yüzden kararını ona göre vermen senin menfaatine olucakdır...

Bence de alınacak bir araç konfor+performans daha ne olsun.

Not:Bütün CDTİ motorlarda zincirli.

Geri