arkadaşlar bugun her iki aracıda kullandım bayağı bir gezdim dolaştım izlenimlerimi aktarmak istiyorum bizim vectrada süspansiyon sert diyorlarya valla toyotada takoz gibi süspansiyon var toyota virajlara çok iyi giremiyor ama vectra kusursuz diyebilirim ikisiylede 150 km hıza ulaştım opel resmen yapışıyor yola yağ gibi kayıyor ama toyotada kendimi bir türlü güvende hissedemedim araba yola oturmuyor iç kullanım olarak toyota daha güzel daha kolay sade ve anlaşılır opelin ön göğüs biraz karşık ikisisinde malzeme kalitesi gayet güzel toyotanın ışıklandırması biraz daha güzelc içine ses alma olayına gelince toyotada da motor sesi bayağı içeriye alıyor opel ise oldukça sessiz... asfalt sesini opel az alıyor ama toyota bağayı hissettiriyor sesi
en önemli olaya gelince kalkış ve hızlanmada toyota dehşet bişey araba resmen hopluyor süper hızlanıyor opel ise bayağı bayağı bir hantal kalıyor yani 100-200 metre drag yapılsa herhalde toyota fark atar alacak düşünecek arkadaşlar için böyle bir konu açtım her ikiside 1.6 motor ve düz vites benim izleninimim her iki araçta aynı segmentte gibi geldi bana bu arada toyota yeni kasa
konuyu bilerek anket karşılaştırma kısmına açmadım sorum şu peki bizim opel neden hep hantal kalıyor herşeyde
en önemli olaya gelince kalkış ve hızlanmada toyota dehşet bişey araba resmen hopluyor süper hızlanıyor opel ise bayağı bayağı bir hantal kalıyor yani 100-200 metre drag yapılsa herhalde toyota fark atar alacak düşünecek arkadaşlar için böyle bir konu açtım her ikiside 1.6 motor ve düz vites benim izleninimim her iki araçta aynı segmentte gibi geldi bana bu arada toyota yeni kasa
konuyu bilerek anket karşılaştırma kısmına açmadım sorum şu peki bizim opel neden hep hantal kalıyor herşeyde
Son düzenleme: