2005 vectra C Vs 2007 corolla izlenimlerim

ugurdalkiran

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bugun her iki aracıda kullandım bayağı bir gezdim dolaştım izlenimlerimi aktarmak istiyorum bizim vectrada süspansiyon sert diyorlarya valla toyotada takoz gibi süspansiyon var toyota virajlara çok iyi giremiyor ama vectra kusursuz diyebilirim ikisiylede 150 km hıza ulaştım opel resmen yapışıyor yola yağ gibi kayıyor ama toyotada kendimi bir türlü güvende hissedemedim araba yola oturmuyor iç kullanım olarak toyota daha güzel daha kolay sade ve anlaşılır opelin ön göğüs biraz karşık ikisisinde malzeme kalitesi gayet güzel toyotanın ışıklandırması biraz daha güzelc içine ses alma olayına gelince toyotada da motor sesi bayağı içeriye alıyor opel ise oldukça sessiz... asfalt sesini opel az alıyor ama toyota bağayı hissettiriyor sesi

en önemli olaya gelince kalkış ve hızlanmada toyota dehşet bişey araba resmen hopluyor süper hızlanıyor opel ise bayağı bayağı bir hantal kalıyor yani 100-200 metre drag yapılsa herhalde toyota fark atar alacak düşünecek arkadaşlar için böyle bir konu açtım her ikiside 1.6 motor ve düz vites benim izleninimim her iki araçta aynı segmentte gibi geldi bana bu arada toyota yeni kasa

konuyu bilerek anket karşılaştırma kısmına açmadım sorum şu peki bizim opel neden hep hantal kalıyor herşeyde

Son düzenleme:
abi toyoya kac ton vectra kac ton bu onemlı.zaten vectralada yarışlara katılmaacagımız ıcın bence çabuk hızlanması bence cok onemlı degıl.bana yolda giderken güven versinde gerisi önemlı değil.

Valla beyler bi insan anca bu kadar toyota kötüleye bilir. Dikkatinizi çekerim corolla C sınıfı bir araç vectra ise D sınıfı bir araç ve bilmiyorum ama yani her halde toyotayla giderken camlar açıktı galiba vectrayla giderken kapalıydı anca o şekilde fazla ses alabilir. Yani ben demiyorum ki opel kötü toyota iyi diye örneğin vectrayı çek karşıya izle ama atiklik dersen tabiki toyota ama sana tavsiyem birde avensis 1000 bi... o zaman opelle toyota arasında hiç bir fark olmadığını anlayacaksın...

Valla beyler bi insan anca bu kadar toyota kötüleye bilir. Dikkatinizi çekerim corolla C sınıfı bir araç vectra ise D sınıfı bir araç ve bilmiyorum ama yani her halde toyotayla giderken camlar açıktı galiba vectrayla giderken kapalıydı anca o şekilde fazla ses alabilir. Yani ben demiyorum ki opel kötü toyota iyi diye örneğin vectrayı çek karşıya izle ama atiklik dersen tabiki toyota ama sana tavsiyem birde avensis 1000 bi... o zaman opelle toyota arasında hiç bir fark olmadığını anlayacaksın...

usta ben toyotayı kötülemedim zaten bizdede toyota var 94 ten beri bineriz sağlamlıkta eline kimse su dökemez ama hakkaten öyle motor sesi ve yol sesi opele göre daha çok geliyor kabine

Vallahi Uğur abi bizdede toyota var vectra C yede bindim inanırmısın avensis içeriye daha az ses alıyor.

vectra ile corallayı kıyaslamak bile doğru olmaz bence sonuçta vectra bir üst sınıf bi otomobil gerçi kompact sınıf otoların boyuda orta sınıf araçlara yaklaştı ama genede arada bi fark var :)
vectra ile anca avensis kıyaslanır
performans olarak ağırlıkları arasında fark var vectra daha ağır corollanın motoru daha güçlü sonuçta corollanın daha performanslı olması normal o vectra en azından 1.8 motoru hak ediyo bence
paylaşım için teşekkürler;)

bence vectrayla avensis kıyaslanırsa daha doğru olur aynı segmenteki araclar.ikisi kıyaslansa ben vectra c derim

Geri