avensis ile vectra C kıyaslanırsa kesinlikle avensis.ama corolla ile kıyaslanırsa vectra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardes inşallah allah gönlüne göre versin.zaten bu dakikadan sonra vectra c alınmaz yeni kasa cıkıyor.bende ya insignia yada 3 kasa bmw almayı düşünüyorum resimlerde insignia muhteşem görünüyor ama bakalım türkiyeye gelen araclar nasıl gelecekben avensise bindim ve nasıl olduğunu anladım inşallah kampanyaya girince almayıda düşünüyorum.en azından tasarımı vectra C gibi kutu şeklinde değil
begenmek göreceli birşeydir saygı duyarım.mesela bende vectra yı alırken avensise de bakmıstım ikisinide kullanmıstım bende vectranın kutu tasarımını ve yola yapısmasını,kokpit dizaynını ve en önemlisi aracın benzer fiyatlarda daha dolu bir arac olmasını begenmiştim ki bana kesinlikle opele bulaşma demişlerdi opel sahibi olan arkadaşlarım.ben dinlemedim aldım cokta memnunum c kasa vectradan.birde benim için 90 model olsun ALMAN olsun.aslında ona bakılırsa bu dakikadan sonra astra G,astra H,Vectra C2 hiçbiri alınmaz hepsi tarih olacak kısa zamandaama tabiki beklemek istemeyen alır.ama şahsen avensisin balık dedikleri tasarımını vectra C nin kutu tasarımından daha çok beğeniyorum
genelde toyotanın her modeli az arıza yapıyor diye biliyorum avensisinde az arıza yapması normaldir ama vectrayla avensis arasındaki fark bahsettiğin 5 beygirlik küçük farkla kalır daha ileri gitmez bence.o zaman aracı alıcagım zaman avensisin 1.6 elegant en full ünde elektirikli perde virajda dönen adaptif farlar,ön park sensörü,geri viteste aşagı dogru inen sağ dikiz aynası,elektrikli hafızalı koltuklar,cruise control, koltuk ısıtma yoktu.deri koltuk sunroof opsiyoneldi.vectranın elegance modeli agzına kadar doluydu ve fiyat üc aşagı beş yukarı aynıydı bende vectra yı tercih etmiştim.ama sonucta toyotanın her modeli tartısmasız araclardır bende bıraktıgı genel izlenim o.dediğim gibi araba almak insan oglunun farklı zevklere ve yaradılışlara sahip oldugunun acık ve net bir göstergesidir.kimi beyaz güzel der kimi beyaz arabaya ambulans gibi der.cok doğal şeyler.Beyler vectrala avensis arasında ki fark 1600 motor vectra 105HP Avensis ise 110HP ilk başta böyle küçük bir farkla başlayayım dedim.Daha sonra araştırma yaparsanız ne kadar avensis az arıza yaptığını görürsünüz bakan yanlış anlamayın ben vectrayı kötülemiyorum benim benim vectra var. Ama en zaından bi fark yok diyorum