2005 vectra C Vs 2007 corolla izlenimlerim

sonuç olarak alman arabaları kaportası sağlam güvenli donanımlı ama çok masraflı araçlar japonlar ise mekanik aksam olarak sağlam masrafsız araçlar tabiki güvenlik herşeyden önce gelir

arkadaşlar zevk konusunda kesinlikle haklısınız.vectra C ye kesinlikle haksızlık etmem.gerçekten tekniği süper bir araba.1.6 motorları segmentindeki diğer araçlara göre biraz hantal kalsada yol tutuş,güvenlik vs. bir sürü etkende öne çıkıyor.zevk meselesi diyoruz ve ben sadece tasarımlarını beğenmediğimi söyledim.kimisi beğenir kimisi beğenmez kesinlikle ayrı konu.ama bana göre vectra c nin ön kokpiti çok düz geliyor.hiçbir göz alıcı tasarım yok.dümdüz gidiyor kamyonların iç dizaynı gibi.ama sadece zevk meselesi.şahsen avensisi tercih ederim vectraya ama bende vectra kullanıcısıyım gönlümün bir kenarındada vectra var her zaman:)yeni kasası inşallah daha akustik tasarımla gelecek

burak tarih olmaz merak etme. bugün vectra c serileri, astra g serileri hala çok satılıyor. astra h lar ın yeni kasasının zaten Türkiye ye gelmesi rahat 2010 u geçer.

yeni kasa astra ile birlikte astra H ve astra G artık üretimi duracak diye biliyorum ben.zaten insigniada yıl sonuna doğru gelecek.yenileri geldiğinde eskilerinin değeri düşecek.yani şimdi bir vectra C alan kişi örneğin 40 milyar veripte sıfırını alıyorsa,daha çok az kullanılmışken değeri 20-30 lara düşecek.bunu yaşadım,biliyorum.bu yüzden bu dakikadan sorna vectra C yerine daha güncel kasa ve o segmentte araba almak çok daha mantıklı.bunu demek istemiştim.

yeni kasa astra ile birlikte astra H ve astra G artık üretimi duracak diye biliyorum ben.zaten insigniada yıl sonuna doğru gelecek.yenileri geldiğinde eskilerinin değeri düşecek.yani şimdi bir vectra C alan kişi örneğin 40 milyar veripte sıfırını alıyorsa,daha çok az kullanılmışken değeri 20-30 lara düşecek.bunu yaşadım,biliyorum.bu yüzden bu dakikadan sorna vectra C yerine daha güncel kasa ve o segmentte araba almak çok daha mantıklı.bunu demek istemiştim.

+99999999999999999

vectra c deki kalkış sorunu malum..
ancak corolla sanki o paranın arabası değil gibi.
iç malzemeler özensiz.koltuklar taş gibi..

ben her zaman opel derim.özellikle vectra derim..

selamlar.

valla avensislere sorunsuz diyorsunuz ama autoshow vs. dergilerde ve yabancı sitelerde hiç öle demiolar , vectra çok farklı opel güvenilirlik ve sorunsuzluk konusunu 70lerde çoktan aştı opelin hedefi başka bu tarz şeyler opel için sorun değil artık

hiçbir araç sorunsuz değil her araç arıza yapabilir.bunun çok fazla örneği var.ama toyota sorunsuz motorda kendini kanıtlamış bir markadır kim ne derse desin.corollaya kesinlikle o para verilmez buna katılıyorum.ama bu zamandan sonra Vectra C almak gerçekten mantıksız iş.İnsignia gelsinde dağıtsın ortalığı:)

Bende opelin ses izolasyonu ve yol sesi ve motor sesi olarak toyotadan daha iyi olduğunu düşünüyorum ama bir gerçek ver ki oda japon arabalarının aynı motor hacimlerinden yüksek güç elde etmeleri ve bunu yola kalkış ve hızlanma olarak iyi yansıtmaları......

SONSÖZ ; ALACAĞIN ARAÇ NE OLURSA OLSUN ALMAN OLSUN GERÇEKTEN KONFOR YOL TUTUŞ SÜPER BİNEN BİLİR.........

Valla beyler biz 88 yılından belli Opel kullanıcısıyız.Hatta dedemin 69 model Opel Capitan vardı(Babadan Oğula) Opeller gerçekten iyi araçlardı.Biz 88 yılında Vectra A aldık ve 9 yıl kullandık satdığımızda 290bin deydi.Araba tık demedi.Daha sonra Vecra B aldık(1997) açıkcası 1997nin en baba arabasıydı bir bakan dönüp birdaha bakıyodu.Ama vectra C almadık eğer satış rakamlarına bakarsanız.Opelin 1996 sonra Ecotec motor çıktıktan sonra satışları düştü.Evet opeller karizma araba ama bizim vectra B den dolayı başımız çok arıdı.Ve belki bilirsin veya bilmezsiniz Dünyanın en sorunsuz aracı Toyota dır. Yani diyeceğim 6 aylıkken Opelle binmeye başladım.Belki burda şu anda yorum yapanlardan daha çok Opelle bindim ve sürdüm.Yani sizden tek ricam lütfen kullanmadığınız araç hakkında yorum yapmayalım.Zaten Vectra ile corollayı karşılaştırmak baştan hataydı.Eğer sağlamlık ve yol tutuşu hakkında Opel daha iyi yer tutar. Diyorsanız siz kesin avensis süründerim....Uzun oldu ama öz.... oldu.Eğer yanlış kelimeler kullandıysam affedin eğer yanlış seyler söyleysem lütfen beni uyarın...

Geri