Arkadaşım Allah bizede öyle arkadaş nasip etse ben kendi paramla araba bulamıyorum öyle uygun almazsan söylede ben alayım ya araba aramaktan bi hal oldum olmadı komisyon koy bana satıştan şaka bi yana inşallah hayırlısı olur bence uygun fiyatta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşım zaten bu araçların ederi bu fiyat. bizimkinde bir anormallik yokki. 5 yaşında 1,6 105 beygir gücünde benzinli bir araba alıyoruz kaç para veremeliyiz daha? sen internetteki fiyatlara bakma millet 22-23 tl eden araca 26 bin yazmış. kakalayacak enayi arıyolar. aracın yenisi zaten 33 bin tl. 2011 modeli yani abartmayalım yani olayı.Arkadaşım Allah bizede öyle arkadaş nasip etse ben kendi paramla araba bulamıyorum öyle uygun almazsan söylede ben alayım ya araba aramaktan bi hal oldum olmadı komisyon koy bana satıştan şaka bi yana inşallah hayırlısı olur bence uygun fiyatta
Arkadaşım zaten bu araçların ederi bu fiyat. bizimkinde bir anormallik yokki. 5 yaşında 1,6 105 beygir gücünde benzinli bir araba alıyoruz kaç para veremeliyiz daha? sen internetteki fiyatlara bakma millet 22-23 tl eden araca 26 bin yazmış. kakalayacak enayi arıyolar. aracın yenisi zaten 33 bin tl. 2011 modeli yani abartmayalım yani olayı.
Ben bu araca benzinle binmem. LPG taktıracam en az 1750 tl onun masrafı var, triger falan derken 500 de öyle harcasak 2250 tl eder. tplamda 25250 azmı sence?
az hocam alacağınız araca sahibindende 25 28 arası fiyat çekiyorlar aracın km si az ve temiz olacağını düşünürsek bence siz çok uygun fiyata alıyorsunuz hele ki yaz döneminde gerçekten fiyat çok iyi bence arabanın ederi 26 26.5 forumda başka arkadaş 2004 üne 23 veriyor gerisini siz düşünün